Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 26 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Game of Thrones vs. Marvel in SciFi-romcom The Pod Generation

Altijd leuk als acteurs uit verschillende grote franchises samen komen in een totaal andere productie. Gaat dat werken of niet? Emilia Clarke (Daenerys Targaryen in Game of Thrones) en Chiwetel Ejiofor (Baron Mordo in de Marvel-film Doctor Strange) spelen een stel in de nieuwe SciFi-romcom The Pod Generation.

Dat klinkt als heel veel goeds bij elkaar, en dat is het waarschijnlijk ook wel. Maar de genres sciencefiction en romantische komedie met elkaar combineren, is geen makkelijke klus. Dat de hoofdrolspelers ervaring hebben bij franchises als Star Wars, Game of Thrones en Marvel is dan wel weer een luxe.

The Pod Generation, met Emilia Clarke en Chiwetel Ejiofor

Emilia Clarke en Chiwetel Ejiofor spelen een stel dat klaar is om de volgende stap in hun relatie te zetten. Ze willen een kind, maar niet op de traditionele manier.

Chiwetel Ejiofor als Baron Mordo in Doctor Strange (Afbeelding: Marvel)

Rachel (Emilia Clarke) werkt in de technische wereld en krijgt toegang tot technologie waarmee partners de bijwerkingen van zwangerschap kunnen delen via kunstmatige baarmoeders. Haar man (Chiwetel Ejiofor) is een botanicus, die sceptisch is over deze relatief nieuwe methode van zwangerschap. Maar in The Pod Generation is hij bereid alles voor zijn vrouw te doen.

Game of Thrones vs. Marvel in bizarre SciFi-romcom

Emilia Clarke zal nooit meer los gezien worden van Daenerys Targaryen uit Game of Thrones. Maar ze heeft ook daarbuiten geen verkeerd CV. Zo speelt de Britse actrice Qi’Ra in Solo: A Star Wars Story en Sarah Connor in Terminator Genisys. Chiwetel Ejiofor is, vooralsnog, veel meer los te zien van Marvel. Hij is bekend van een hele rits films, waaronder 12 Years a Slave, American Gangster en The Martian. Deze SciFi-romcom wordt hun eerste optreden samen.

The Pod Generation wordt geregisseerd door Sophia Bartes. Het filmen begint in maart 2022 en in 2023 moet de film in de biscoop verschijnen.

Variety

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.