Redactie
Redactie Hebbedingen 3 mei 2018
Leestijd: 3 minuten

Stuff We Need #10

De algemene tendens is dat vrouwen veel kleine spullen kopen en mannen diep in de buidel tasten om voor één grote aankoop te gaan. Deels waar, was het niet dat wij onszelf evengoed kunnen verliezen in de wereld van gadgets; soms oprecht nuttig, soms gewoon om te hebben. In de rubriek Stuff We Need vind je nieuwe musthaves die wij zijn tegengekomen op het internet.

Benieuwd naar andere gadgets en must haves? Alle edities van Stuff We Need,  vind je hier.

Gustaav, superdunne smartphone hoesjes

Een minimaal en superdun hoesje, speciaal ontworpen om het design van je iPhone of Samsung te behouden en gelijktijdig te beschermen tegen krassen en deuken. De hoesjes van Gustaav komen voort uit een alom bekend probleem: wél je smartphone willen beschermen, maar weigeren om met zo’n enorme rubberen rand om je telefoon rond te lopen. Om een mooi Chesterfield, gooi je immers ook geen lelijke bankhoes. Inmiddels is de voltallige redactie voorzien en hebben we een veelvoud aan mensen enthousiast gemaakt: de hoesjes behouden de esthetiek van je smartphone in al z’n pracht. Meer info, vind je hier.

Gustaav superdunne smartphone hoesjes

Bamigo basic T-shirt en Boxer

Met de regelmaat van de klok schrijven over de invloed van basic kledingitems op een succesvolle stijl. Als die kleding ook nog is voorzien van een perfecte pasvorm en (duurzame) kwaliteit, is het feest compleet. Bamigo weet deze elementen te combineren in hun T-shirts, boxers en sokken en doet dat met verve. Alle bamboe basics van Bamigo hebben een ademende werking en zijn strijkvrij, dus puur comfort en gemakkelijk in gebruik. De fit is top en de producten voelen – weten we uit eigen ervaring – zo zacht als een tweede huid. Meer info, vind je hier.

Finex Cast Iron Dutch Oven

Een avondje beëindigen op een terras aan het strand is ideaal en daar hoort een lekker mosselpannetje bij. Helaas is dit vaak een duur geintje, dus doe het daarom zelf met de gietijzeren Dutch Oven pan van Finex. Deze robuuste pan is een absolute must-have en niet kapot te krijgen. Meer info, vind je hier.

Massdrop x Brad Zinker mes

Voor de survivalist is dit een noodzakelijk voorwerp. The Dogtooth is een klein, strak en minimalistisch mes. Ben jij een echte outdoor-liefhebber? Dan moet je deze multitool meenemen op je volgende avontuur. Dankzij zijn formaat en gewicht is hij zeer veelzijdig. Meer info, vind je hier.

Brad-Zinker-Dogtooth mes

Filson Carry-On koffer

Als je liever niet in de buitenlucht vertoeft, maar wel graag op vakantie gaat, dan moet je deze carry-on case hebben. Het uiterlijk doet misschien meer denken aan een tas die je bij The North Face zou vinden. Door de vele opbergvakjes en ritsen is hij tenminste net zo veelzijdig. Meer info, vind je hier.

Airlok Bike Rack

Als Hollander weet je dat je jouw fiets altijd goed op slot moet zetten. De Airlok Bike Rack maakt dit nog een stuk makkelijker. Bevestig hem in de muur, binnen of buiten, en voila. Je hebt een fiets die netjes aan de wand hangt en nooit gejat zal worden. Meer info, vind je hier.

Han Solo’s Blaster

Met de nieuwste Star Wars Story-film Solo in opkomst, leek het ons wel toepasselijk om aandacht te besteden aan de Han Solo Blaster. Dit iconische wapen van de held is misschien niet zo populair als de Light Saber, maar een echte fan zou niet zonder kunnen. Meer info, vind je hier.

han-solos-blaster

Hardgraft Collected Shoulder Bag

Met deze stoere leren tas maak je ongetwijfeld al je collega’s jaloers. Zijn veelzijdigheid is al tof genoeg, maar het gaat vooral om het strakke design. Meer info, vind je hier.

hard-graft-collected-shoulder-bag-2

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.