Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 18 dec 2022
Leestijd: 4 minuten

Huiswerk, mannen! Vrouwen vertellen hun voorkeuren

Leuk en aardig, de liefde bedrijven, maar welke standjes vinden vrouwen het prettigst?

We vroegen het aan onze buurvrouwen van NSMBL en kregen acht hapklare antwoorden. We citeren ze, dus met ‘je partner’ word de mannelijke lezer van dit artikel bedoeld.

1. Lepeltje-lepeltje

“Laat je partner achter je liggen, zodat hij van achteren in je kan komen. Hij heeft zo niet heel erg veel ruimte, maar er bestaan verschillende opties die standjes als lepeltje-lepeltje zo fijn kunnen maken. Laat je partner bijvoorbeeld in je blijven en diep in je bewegen, waardoor er continu druk ontstaat op je G-spot. Hierbij kan hij ook nog eens goed bij je borsten en je clitoris als hij je een handje wil helpen. Win-win situatie voor jullie allebei.”

2. Schildpad

“Een andere naam hebben we helaas niet voor sommige standjes, maar hierbij is het de bedoeling dat jij op je buik gaat liggen en je benen bij elkaar houdt. De man gaat op zijn knieën over je heen zitten. Daar heeft hij twee opties: hij kan zijn borstkas rechtop houden en zo in je komen of zijn bovenlichaam op je rug leggen. Dat laatste is vooral enorm intiem, omdat jullie huid constant met elkaar in contact is en hij ook woordjes in je oren kan fluisteren of je nek kussen (don’t we all love that).”

3. Cowgirl

“Wil je zelf de touwtjes in handen hebben? Dan is dit vast een van je favoriete standjes. Je bepaalt hierbij zelf hoe diep hij komt. Ook heb je controle over de snelheid van het stoten en welke plekjes hij precies raakt. Als de man languit op zijn rug ligt, ga jij bovenop hem zitten en beweeg jij op en neer.

Dat kan voorover gebogen, maar je kan ook iets meer rechtop gaan zitten. Houd je wel van wat teasen? Houd zijn penis dan diep in je, ga rechtop zitten en maak een rollende beweging met je onderlichaam of draai rondjes met je heupen. Je zal voelen dat hij continu diep de juiste plekjes raakt. Zo trakteer je hem ook nog eens op een mooi uitzicht.”

4. Cowgirl met een upgrade

“Dit standje kost weinig moeite en is toch heel erg lekker. Laat de man rechtop zitten: op bed of bijvoorbeeld op de stoel of een zetel. Zo krijg je een andere hoek dan die je gewend bent bij de cowgirl. Ga bovenop hem zitten; jullie gezichten komen ongeveer op gelijke hoogte, wat het romantisch maakt. Je kan er nu voor kiezen om op en neer te bewegen net als bij de cowgirl, maar ook het bewegen van je onderlichaam en je heupen toepassen. Your call, gal.”

5. Missionaris 2.0

“We moeten toegeven: missionaris is niet echt onze favoriet. Natuurlijk kan het romantisch zijn en wel lekker makkelijk, maar soms willen we graag iets spannenders. Je kan dit standje heel simpel een boost geven. Het enige wat je hoeft te doen is een kussen onder je billen leggen. De man komt zo veel dieper doordat je onderlichaam een stuk gekanteld is.

Om het nog wat spannender te maken kun je ook je benen om zijn middel klemmen, tenzij hij wat meer bewegingsvrijheid nodig heeft. Extra pluspuntje van deze versie van de missionaris: je kan er zelf ook nog eens makkelijk bij. Orgasme gegarandeerd.”

6. De schaar

“Het kan nóg beter dan de vorige missionaris-variatie, alleen moet je hier iets meer voor doen. Neem weer de standaard missionarispositie als uitgangspunt, maar leg nu je benen op de schouders van de man en laat hem zo in je komen. Je zal je misschien een beetje dubbel geklapt voelen en niet iedereen is hier lenig genoeg voor, maar op deze manier komt hij echt heel diep.

Om het nog beter te maken (en jou nog iets meer dubbel te vouwen, maar het is voor een goed doel), til je je benen op van zijn schouders en trek je die zo ver mogelijk naar de rest van je lichaam toe. Daarbij duwt en schuurt zijn schaambeen meer tegen je aan, wat je extra veel plezier kan bezorgen.”

7. Reverse cowgirl

“De cowgirl ken je, maar je kan er nog een hele andere draai aan geven door achterstevoren te gaan zitten (creëert ook een mooi plaatje voor de man). Doordat je andersom zit, is de hoek waarin hij in je komt precies zo dat je G-spot gestimuleerd wordt. Een gemakkelijke manier om dit te doen, is door hem zijn benen uit te laten strekken naast elkaar, waarna jij je knieën aan de zijdes van zijn heupen legt en rechtop gaat zitten. Als je een beetje naar achteren leunt, zal je meer druk voelen bij je G-spot. Je hebt zo ook nog eens de mogelijkheid om jezelf te bevredigen. Als dat geen orgasme oplevert…”

8. The Stand

“Ga voor wat variatie half van het bed af door hem ernaast te laten staan, waarbij jij op de rand gaat liggen op je rug en je benen spreidt. Kies hierbij bijvoorbeeld weer voor eerder genoemde missionarisvariaties, hef je billen op of leg één been op zijn schouder in plaats van twee. De hoek waarin hij in je komt is zo net even wat fijner en hij zal er ook minder moe door worden.”

Huiswerk, mannen!

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.