Coen Grutters
Coen Grutters Sneakers 20 feb 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: Nike Zoom Vomero 5 Pacific Moss

Nike Zoom Vomero 5 Pacific Moss, het is een hele mond vol voor een paar sneakers. Een heel stoere set stappers, dat dan weer wel.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een recent uitgekomen paar uitlichten. Vandaag aandacht voor de Zoom Vomero 5 van sneakergigant Nike, specifiek in deze kleur

Nike Zoom Vomero 5 Pacific Moss

Hoewel door de modder banjeren zonde zou zijn, maakt de kleurencombinatie het een geschikt paar stappers voor een boswachter. En sinds we weten hoeveel boswachters verdienen, durven we te stellen dat zij de 169,99 euro die deze groen-paarse Nike-sneakers kosten vast moeiteloos kunnen aftikken.

De sneakers bestaan uit meerdere lagen van onder meer suède, textiel, leer en plastic. “Zwarte en paarse accenten steken af tegen het mosgroene bovenwerk. Dit biedt een aardse kijk op deze stoere streetwear-favoriet”, schrijft het merk zelf over deze Nike Zoom Vomero 5’s.

Sneakers van gisteren: New Balance 990v4

Zijn deze stoere groene stappers niet helemaal jouw ding? Dan ben je wellicht geïnteresseerd in de New Balance 990v4 van gisteren. In de eighties ontwikkeld als ‘de perfecte hardloopschoen’, maar in de loop der jaren uitgegroeid tot iconisch, doch ingetogen stijlicoon.

Puma en Porsche creëren samen verrassend betaalbare sneakers

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.