Coen Grutters
Coen Grutters Sneakers 26 mrt 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: Nike Air Max Dn

Het is vandaag de tiende Air Max Day 2024. Een heilige dag voor sneakerfanaten en dat viert het merk met nieuwe, ietwat futuristische Nike Air Max Dn. De schoenen vormen de toekomst van misschien wel de bekendste sneakers op aarde.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een recent uitgekomen paar uitlichten. Vandaag aandacht voor de nieuwe Nike Air Max Dn ter ere van de sneakerdag die altijd op 26 maart plaatsvindt.

Nieuwe technologie van de Nike Air Max Dn

Die dag gaat uiteraard ook gepaard met een vers paar sneakers. Ditmaal dus de nieuwe Dn-uitvoering, die ‘technologie introduceert die je nog nooit eerder hebt gezien of gevoeld’, zo belooft het merk.

Nike Air Max Dn All Night Air Max Day 2024 sneakers schoenen
(Afbeelding: Nike)

Onder je voet huisvest Nike twee luchtkamers die met elkaar in verbinding staan. Een onder je hak en een onder je voorvoet. De kamer onder je hak staat onder hogere druk tot het moment dat je over je voet rolt, is het idee. Een stap zetten zou hierdoor veel comfortabeler zijn.

Prijs van de sneakers ter ere van Air Max Day 2024

Uiteraard gaat et bij Nike om meer dan enkel techniek. Ze moeten we vooral goed uitzien en dat weten de ontwikkelaars zelf ook wel. Daarom worden de schoenen in verschillende kleurencombinaties uitgebracht.

Air Max Day 2024 vier je dus met deze Nike Air Max Dn die vanaf nu te koop zijn voor je 169,99 euro. Kinderversies koop je voor 134.99 euro. Loop je liever in New Balance-sneakers? Check dat dit avontuurlijke paar dat we gisteren hebben uitgelicht.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.