Coen Grutters
Coen Grutters Sneakers 28 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Sneakers van de dag: Nike Air Max 97 ‘Tina Snow’ By You

De Nike Air Max 97 ‘Tina Snow’ By You is een stijlvolle set sneakers, ontworpen door een bekende rapper die daarmee een sneer uitdeelt naar Nicki Minaj. Je moet de schoenen alleen wel zelf afmaken.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een recent uitgekomen paar uitlichten. Ditmaal richten we ons op een paar Nikes die zijn gestyled door niemand minder dan Megan Thee Stallion.

Nike Air Max 97 ‘Tina Snow’ By You

Megan Thee wie? Goed, misschien gaat er niet bij iedereen een belletje rinkelen. Megan Thee Stallion is een rapper uit de Verenigde Staten. Er zijn ook heel veel mensen die haar wél kennen, getuige de bijna 32 miljoen Instagram-volgers.

Tina Snow is de titel van een van haar albums. De Nike Air Max 97 ‘Tina Snow’ By You-sneakers zijn dan ook het resultaat van een samenwerking tussen de schoenmaker en Megan Thee Stallion.

Sneer naar Nicki Minaj

Haar fans vinden het fantastisch dat de rapper met deze sneakers uitkomt. Het is namelijk een indirecte sneer naar Nicki Minaj. Zoals het een echte rapper betaamt, heeft Megan Thee Stallion beef met een andere rapper. In dit geval dus Nicki Minaj, die in haar nummer Big Foot de spot drijft met een schietpartij uit 2020, waarbij Megan Thee Stallion in haar voet werd geraakt.

Sneakers van de dag: Salomon XT-6 ‘Ghost Gray’

Big foot genoemd worden om vervolgens meerdere versies van een paar sneakers te lanceren met een van de grootste schoenmerken is crazy“, zo luidt een reactie met ruim 17.000 likes onder een Instagram-post van de rapper.

Megan Thee Stallion heeft de sneakers dus samengesteld, maar ze zijn nog niet klaar. Zoals het stukje By You in de modelnaam doet vermoeden, moet je ook zelf nog aan de bak. Voor 229,99 euro koop je de Nike Air Max 97 ‘Tina Snow’-schoenen, die je vervolgens zelf kunt personaliseren.

Sneakers van gisteren

De schoenen die we gisteren behandelden, hadden ook een link met de muziekwereld. Daarbij ging het echter niet om een samenwerking met een grofgebekte rapper zoals Megan Thee Stallion of Nicki Minaj, maar een remake van de Bob Marleys favoriete stappers.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.