Coen Grutters
Coen Grutters Sneakers 6 mrt 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: Adidas Yeezy Slide Dark Onyx

Bij Manners zijn we gek op sneakers, al worden we soms ook verdrietig om het schoeisel dat fabrikanten ons voorschotelen. Dat is niet anders bij de Adidas Yeezy Slide Dark Onyx. De slippers stammen uit de tijd dat het merk samenwerkte met Kanye West.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een recent uitgekomen paar uitlichten. Vandaag aandacht voor paar slippers die van Kanye West zijn tekentafel komen.

Adidas Yeezy Slide Dark Onyx van Kanye West

Adidas en West zijn niet bepaald op goede voet uit elkaar gegaan. Aanleiding voor de breuk waren Wests antisemitische uitlatingen. In januari kondigde het modemerk echter aan dat de oude collectie van Kanye West, waaronder deze sneakers, toch in de uitverkoop doet.

De Adidas Yeezy Slide Dark Onyx maken daar ook onderdeel van uit. Onze smaak is het niet, maar als jij wel graag in een paar simplistische grijze badslippers van Kanye West wil paraderen, dan kun je je inschrijven voor deze loting. Het is niet zo dat je een paar sneakers wint als je wordt ingeloot. Nee, dan mág je een paar kopen voor 70 euro. Als je je aanmeldt, trekt Adidas alvast zeven tientjes van je rekening. Win je niet, dan krijg je je geld terug.

Sneakers van gisteren

Gisteren behandelden we een ander paar stappers van Adidas. Daarbij krijg je iets minder Kanye West en iets meer schoen voor je geld.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.