Felix Decavel
Felix Decavel Human Interest 27 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Legendarische raver onthult wat hij slikte voor zijn moment of glory

Een van de meest legendarische ravers en memes aller tijden. In een podcast onthulde Shaun Jackson waaraan hij zijn grote pupillen, malende kaken en eindeloze energie te danken had. “The rest is history.

Ontdek ook welke substanties acteurs in films en series écht snuiven, spuiten en roken. Maar de kale Britse raver had wel degelijk illegale stoffen in zijn bloedstroom.

Hierboven kun je nog eens genieten van de virale wereldhit, dan wel blockbuster.

Britse raver verklapt drank en drugs achter de meme

In 2014 werden de vingerpistolende, tandenknarsende dansmoves van de Gurning Rave Guy plots wereldbekend. En terecht. Bedoeld als een promofilmpje van een club in het Britse Preston, nam de kale figurant onbedoeld de rol van protagonist op.

Maar ondanks dat zijn clandestiene hobby het onbedoeld tot wereldnieuws schopte, en zijn werkgever er wind van kreeg, houdt Shaun Jackson wel degelijk van de spotlights. “Als ik uitga, of er nu een camera is of niet, doe ik altijd een beetje gekke dingen om mensen aan het lachen te krijgen”, vertelde hij tijdens de podcast Flexxed. Nochtans was het niet eens zijn plan om die avond te gaan stappen.

Driekwart fles wodka en likjes MDMA

Blijkbaar kreeg Livingston het aan de stok met zijn toenmalige vriendin. En na de fikse ruzie besloot hij driekwart fles wodka leeg te drinken. Wanneer een maat belde met de vraag om uit te gaan, ging hij dan toch maar overstag. “Dus ik ging die avond naar buiten met driekwart fles wodka in mijn bloed en nam drie of vier vingertoppen écht goeie MDMA. BOOM, the rest is history.

Tijdens de inmiddels legendarische nacht, merkte hij de camera wel op, maar niet dat het voor een promofilmpje van de club was. De raver voegde er ook aan toe dat er later op die avond nog veel betere scènes plaatsvonden. Maar helaas werden deze niet op camera vastgelegd.

Feestende loodgieter treft Scarface-noodlot na prijs van 22 miljoen

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.