Pim Jansen
Pim Jansen Kleding 28 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

De beste rode loper-looks tijdens de BET Awards 2021

De BET Awards bestaan dit jaar twintig jaar en vonden afgelopen weekend (27 juni) plaats. Dit zijn de beste en meest sexy rode loper looks van 2021 onder zowel de aanwezige heren als dames.

In 2001 werden de BET Awards voor het eerst georganiseerd door Black Entertainment Television, om Afro-Amerikanen in de muziek, sport en entertainment te eren. Nog steeds worden er jaarlijks awards uitgereikt aan acteurs, muzikanten en sporters. De meeste nominaties en awards ooit kreeg Beyoncé, die dit jaar ook weer werd geëerd.

BET Awards 2021

De editie van 2021 vond plaats in het Microsoft Theater in Los Angeles. Scrol naar beneden voor een overzicht van alle winnaars en genomineerden. Nu traditiegetrouw aandacht voor de beste en meest sexy rode loper-looks van 2021.

De beste rode loper-looks onder de dames

Er was niet echt een dresscode tijdens de BET Awards 2021, maar onder de dames was de trend om vooral niet al te veel aan te trekken. De meest iconische rode loper-look komt op naam van Zendaya, die een ode bracht aan de jurk die Beyoncé in 2003 droeg tijdens de BET Awards. Maar er sprongen veel meer vrouwen in het oog, waaronder onze lieveling Jennifer Hudson.

Zendaya

Ciara

H.E.R.

Jennifer Hudson

Chlöe Bailey

Megan Thee Stallion

Caresha

Ashanti

Saweetie

De meest sexy outfits onder de heren

Absolute eindbaas onder de aanwezige heren tijdens de BET Awards 2021 is muzikant Diamond Platnumz, die naar eigen zeggen de ‘Swahili-natie’ vertegenwoordigde. Uiteraard viel ook Tyler the Creator op en verscheen Lil Nas X in een enorme jurk op de rode loper.

Migos

Diamond Platnumz

Lil Nas X

Tyler the Creator

Giveon

Fat Joe en DJ Khaled

Bekijk alle winnaars en genomineerden van de BET Awards 2021 hier.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.