Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 1 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Psst, Ray-Ban-klassiekers met korting in de zomer-sale

Het akelige van stijlvolle en kwalitatieve zonnebrillen is dat ze zo duur zijn. Ray-Ban verlicht de pijn enigszins en strooit met korting tot 50 procent. We selecteren vijf stijlvolle modellen, die je in verschillende kleuren terugvindt in de zomer-sale van 2023.

Ook voor een tientje of 20 euro heb je leuke zonnebrillen. Vooral bij vintage winkels vind je die, maar check ook de betaalbare designerbrillen van Zeeman. En aangezien uv-bescherming geen dure technologie is, krijg je ook via die brillen 100% bescherming. Dit kun je nog even extra checken op het brillenpootje. Als daar het CE-keurmerk staat, zit je goed. Brillen zonder dit keurmerk mogen overigens niet verkocht worden binnen Nederland en de rest van de EU.

Ray-Ban zonnebrillen met korting in zomer-sale 2023

Neemt niet weg dat de pasvorm van een merkbril beter is, net als de kwaliteit van de glazen, waardoor het prettiger kijkt en minder snel knelt. Bij Ray-Ban krijg je nu korting op zonnebrillen, inclusief een aantal klassiekers.

Wayfarer Colorblock

Te beginnen met een unisex model voor de excentriekeling, die wel van klassieke modellen houdt. Op de Wayfarer Colorblock – verkrijgbaar in het paars, rood, groen en blauw – krijg je nu 20% korting, waardoor je 132 euro in plaats van 165 euro betaalt. Het bijgeleverde touwtje maakt deze zonnebril extra stijlvol en een absoute festivalfavoriet.

State Street

Ook op deze bruine edities van de Ray-Ban State Street krijg je korting. Dit model zonnebril zit even lekker als de Wayfarer, maar geeft je look net iets meer elan door de licht puntige bovenkant. Je krijgt op de hierboven afgebeelde zonnebrillen 20% korting in de zomer-sale, waarna een verkoopprijs van 132 euro overblijft.

Aviator Metal II

Samen met de Wayfarer is dit type zonnebril de ultieme klassieker van Ray-Ban en niet voor niets een favoriet van stijlicoon Brad Pitt. Op deze Aviator Metal II krijg je tevens 20% korting. Afgeprijsd van 205 euro naar 164 euro.

RB4190

Door naar serieuze korting in de zomer-sale van 2023, namelijk 50 procent. Jawel, de zonnebrillen onder de noemer RB4190 koop je nu voor de helft van het geld. Voor 97,50 euro zijn ze van jou.

Oval Bi-Gradient RB 1970

ray ban zonnebril met korting in de zomer-sale van 2023
(Afbeelding: Ray-Ban)

Om te eindigen met een zonnebril waarvoor John Lennon zich in zijn graf zou omdraaien. En al helemaal als hij de korting in de zomer-sale ziet. De Oval Bi-Gradient RB 1970 van RayBan is afgeprijsd van 155 naar 125 euro.

Check tevens deze afgeprijsde modellen.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.