Pim Jansen
Pim Jansen Tech 27 mrt 2024
Leestijd: 1 minuut

Playstation 5 met forse korting tijdens Bol 7-daagse

Bol.com strooit deze week met forse kortingen tijdens hun Bol 7-daagse. Manners scheidt het kaf van het koren en laat je weten of er iets tussen zit. Deze PS5 met 15% korting vinden we een beste deal. Het gaat om de Playstation 5 Slim Disc Edition.

Tijdens de Bol 7-daagse worden zeven dagen lang verschillende artikelen in de uitverkoop gegooid. Soms laten we ze liggen, zoals de 7-in-1 ijsmachine of het elektrische voetbad. Op andere momenten zit er zeker wel iets tussen. Dit geldt bijvoorbeeld voor deze Playstation 5 met 15% korting. Het gaat om de Slim-versie mét mogelijkheid om fysieke games te spelen. Oftewel: de disc edition.

Playstation 5 met korting tijdens Bol 7-daagse

Tijdens de Bol 7-daagse kost deze PS5 tijdelijk geen 549 euro maar 469 euro. Dit betekent een korting van 15%. Daarnaast heeft deze versie van de PS5 uit 2023 de volgende specs: 1 TB opslagruimte, twee jaar garantie en achterwaartse compatibiliteit − wat inhoudt dat je er ook PS4-games mee kunt spelen.

Deze deal van de Bol 7-daagse geldt nog tot het einde van de week. Meer informatie over deze PS5 met korting vind je via de bovenstaande prijslink.

Ook deal met PS5-bundeleditie

Naast de bovenstaande deal heeft Bol.com ook de bundeleditie van de PS5 in de uitverkoop gegooid. Dit is hetzelfde apparaat als in het bovenstaande pakket, maar dan met twee in plaats van één controller.

Hier betaal je tijdens de Bol.com 7-daagse 529 euro voor. Los kost een PS5 DualSense controller 69,99 euro, dus met deze bundel ben je een tientje goedkoper uit.

Belangrijk om te weten voordat je een PS5 koopt

Voordat je beslist over het al dan niet aanschaffen van deze PS5, ben je ongetwijfeld benieuwd naar de releasedatum van de nieuwe GTA 6. Slecht nieuws: dit zou wel eens tegen kunnen vallen.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.