Dennis Mons
Dennis Mons Architectuur 29 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Penthouse Johnny Depp en Amber Heard te koop: welk stel durft?

Na alle tumult rondom Johnny Depp en Amber Heard, staat hun penthouse in Los Angeles nu te koop. Let wel: met slechts één slaapkamer, maar daar krijg je wel twee badkamers bij.

Het voormalige liefdesnestje van acteur Johnny Depp en actrice Amber Heard is ondanks die ene slaapkamer niet goedkoop. Het staat te koop voor slechts 2 miljoen dollar.


(Afbeeldingen: Real Estate Deals)

Het penthouse ligt in een van de meest historische gebouwen van Los Angeles en heeft een oppervlakte van 542 vierkante meter. Het huis beschikt over hoge plafonds en een gezellige lounge op de overloop van het trappenhuis. De voorzieningen van het gebouw omvatten een zoutwaterzwembad op het dak, fitnessruimte, spa, zonneterras, zen-tuin en een 24-uursconciërgeservice.

Johnny Depp vs. Amber Heard

Na slechts 15 maanden getrouwd te zijn kwam het koppel in 2016 zwaar weer. In eerste instantie ging het om een ingezonden stuk dat Amber Heard schreef voor The Washington Post. Ze schreef hier over een gewelddadige relatie. Johnny Depp stelde dat dit zijn reputatie en carrière heeft verwoest. Hij eiste een schadevergoeding van 50 miljoen euro. Eerder schreven we al over alle hoogtepunten en dieptepunten tot nu toe.

Johnny Depp
Chill plekje om te hangen (Afbeelding: Real Estate Deals)

Uiteindelijk kreeg Johnny Depp zijn gelijk. Dat betekent wel dat hij hun penthouse wil verkopen. Naar verluidt was het dé plek waar het voormalige stel de meeste tijd doorbracht. Zelfs de receptionist van het pand werd opgetrommeld om te getuigen in de fameuze rechtszaak. Met een hilarische bijdrage, overigens.

Penthouse, meer huizen en een compleet dorp

De Amerikaanse acteur, onder andere bekend uit The Pirates of the Caribbean en talloze Tim Burton-films, zal er niet wakker van liggen. De man heeft namelijk een rits aan huizen die te koop staan. Hij is eigenaar van meerdere panden in Hollywood (die hij met tunnels aan elkaar wilde knopen). Ook heeft hij een paardenboerderij in Kentucky én kocht hij een compleet dorpje in de buurt van St. Tropez in Frankrijk… Een heel dorpje.

Johnny Depp
Zijn dorpje heeft een eigen bistro en kerk (Afbeelding: Gentlemans Journal)

Mocht je interesse hebben in het penthouse waar Amber Heard en Johhny Depp met elkaar bizarre knokpartijen hadden, dan moet je flink in de buidel tasten. Het appartement kost dus zo’n 2 miljoen euro. De andere huizen die hij in handen heeft, brengen zo’n 13 miljoen euro op.

Niet slecht voor een acteur die nu ineens weer zijn best moet doen om aangenomen te worden na ‘valse beschuldigingen’. Naar verluidt speelt hij in een een nieuwe Pirates of the Caribbean, maar zijn vertegenwoordiger wijst dit vooralsnog af. We hopen van wel.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.