Felix Decavel
Felix Decavel Crypto 22 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit crypto-handelsplatform voor beginners zal FTX doen vergeten

Een nieuw handelsplatform is furore aan het maken in de Bitcoin-wereld. Recente problemen zoals de ineenstorting van FTX hebben de crypto-industrie sterke knauwen toegebracht. Maar Dash 2 Trade zal zowel ervaren als startende cryptobro’s opnieuw vertrouwen inboezemen.

Populaire cryptovaluta zoals Bitcoin en Ethereum worstelen tegenwoordig om hun waarde te behouden. De marktvolatiliteit heeft crypto-investeringen dan ook erg moeilijk gemaakt voor alle handelaren, maar voornamelijk voor beginners. Daar wil Dash 2 Trade met hun geautomatiseerde crypto-handelsplatform verandering in brengen.

Automatische trading bots zijn tegenwoordig gemeengoed in de Bitcoin-wereld. Maar vaak komen die ingewikkelde algoritmes boven het petje van investeerders uit en kunnen alleen de slimste koppen er voordeel uit halen. In tegenstelling tot de concurrentie echter, zal Dash 2 Trade deze geautomatiseerde beleggingsstrategieën beschikbaar én verstaanbaar maken voor iedereen.

Dash 2 Trade: geautomatiseerd handelsplatform

Het team achter Dash 2 Trade heeft inmiddels meer dan 7,6 miljoen dollar opgehaald om hun gebruiksvriendelijke crypto-signalen en geautomatiseerd handelsplatform uit te bouwen. De presale van hun nieuwe token D2T was zelfs zo’n succes dat het bedrijf besloot deze vroegtijdig te beëindigen om beleggers te helpen de prijsdalingen van onder andere Bitcoin te beheersen. Intussen hebben meerdere grote crypto-beurzen aangekondigd de token te zullen verhandelen.

Bovendien heeft Dash 2 Trade naar eigen zeggen het meest geavanceerde Bitcoin-handelsplatform ooit ontworpen. Gebruikers krijgen toegang tot een volledige reeks van crypto-signalen en analyses om de opportuniteiten die er zich op de markt voordoen, met beide handen te kunnen grijpen.

De functies van het platform omvatten:

  • Handelssignalen om koop- en verkoopkansen aan te geven
  • Social sentiment-statistieken en on-chain analyses om trending coins te identificeren
  • Strategievorming en sociale handelstools
  • Toegang tot cryptocurrency presales en waarschuwingen voor nieuwe crypto-beursnoteringen
  • Nieuwsfeed met de laatste actualiteiten rond Bitcoin en andere valuta

Gezien de recente ontwikkelingen is het een ferme opsteker voor de echte cryptobro’s en Bitcoin believers. Hoe dan ook is dit nog maar het begin van een geweldige reis voor Dash 2 Trade. Met meer beurzen die de munt waarschijnlijk in de komende weken en maanden aan hun platform zullen toevoegen, is het in ieder geval een spannende tijd voor het Dash 2 Trade project.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.