Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 4 apr 2024
Leestijd: 1 minuut

John Wick van Mumbai in 1 minuut: de nieuwe filmhit Monkey Man

Vanaf morgen (vrijdag 5 april) in de Nederlandse bioscoop: Monkey Man. Onze nieuwe social-redacteur Job Schokker praat je in één minuut bij over ‘de John Wick van Mumbai’ in 1 minuut!

Goed nieuws voor John Wick-fans. Oké, geen nieuwe film binnen de franchise, maar wel een kraker van hetzelfde allooi. Monkey Man is een Canadees-Amerikaanse actiefilm uit 2024, geregisseerd en mede geschreven door Dev Patel, bekend van zijn rollen in Lion en Slumdog Millionaire. Verwacht een steengoed regiedebuut.

Monkey Man in de Nederlandse bioscoop

Kid, gespeeld door Dev Patel, is een onbekende jongeman die in een ondergrondse vechtclub werkt. Hij wil wraak nemen op een groep corrupte leiders, die verantwoordelijk zijn voor de dood van zijn moeder. Maar met alleen die informatie doen we je te kort. Check de video!

Al voordat de John Wick van Mumbai in de Nederlandse bioscoop verschijnt is de film al een hit te noemen. Op Rotten Tomatoes scoort de film op het moment van schrijven 94% en dat is hoog.

Echte nieuwe John Wick-film uitgesteld

Leuk hoor, Monkey Man, maar misschien zit jij alleen te wachten op de échte John Wick. Dan hebben we slecht nieuws, dat uiteindelijk toch goed nieuws blijkt te zijn. Lees hier waarom de nieuwe film van dit jaar is uitgesteld.

Monkey Man draait vanaf 5 april 2024 in de Nederlandse bioscoop!

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.