Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Stijl 26 jul 2021
Leestijd: 3 minuten

Win een op maat gemaakt overhemd met een wel heel bijzondere extraatje

Als je een op maat gemaakt overhemd koopt van de beste materialen, dan moet je bereid zijn om een hogere prijs te betalen. Aan kwaliteit hangt nu eenmaal een prijskaartje. Maar wat als je de kans krijgt om je aankoop terug te verdienen, of er zelfs winst op te maken? Dan wordt zo’n prachtig maatoverhemd een nog betere investering. Bivolino maakt het mogelijk.

Bivolino is een Belgische meester kleermaker waar je terecht kunt voor luxe Italiaanse en gepersonaliseerde maatoverhemden. En nee, daar hoef je niet de grens voor over. Bivolino heeft een online tool waarin jij je perfecte maatshirt kan samenstellen. Van het materiaal tot het type boord en van de mouwen tot de keuze voor een borstzakje. Je kunt zelfs je initialen toevoegen aan je maatoverhemd.

Maak kennis met Bivolino

Je hebt enorm veel vrijheid, dus je vindt bij Bivolino altijd een luxe overhemd op maat dat bij je past. Zowel qua stijl, als bij de vorm van je lichaam. Bivolino maakt gebruik van biometrische technologie en garandeert een perfecte snit. Zo weet je zeker dat jij een maatoverhemd in huis krijgt dat uniek is een volledig bij je past. We hebben dit ook zelf uitgeprobeerd voor onze grote Manners maatoverhemden-test. Meer daarover, lees je hier.

Dus mocht je op zoek zijn naar een prachtig op maat gemaakt overhemd voor een eerlijke prijs, dan ben je bij Bivolino aan het juiste adres. Maar daar blijft het niet bij. Bivolino heeft namelijk ook nog een uniek e-marketing concept dat zeer interessant is. Ze geven je op deze manier de kans om je luxe overhemd terug te verdienen, of er zelfs winst op te maken. Je koopt dus niet alleen een hoogwaardig overhemd op maat, maar ook een mogelijke inkomstenbron.

Word ambassadeur en verdien aan je overhemd

Bivolino werkt met brand ambassadors. Dit wil zeggen dat iedere fan, influencer, ontwerper of klant zich kan inzetten om Bivolino te promoten. Afhankelijk van wat jij prettig vindt, kun je op verschillende manieren een Bivolino ambassadeur zijn. Zo kun je erover schrijven in een blog, maar ook gewoon foto’s delen op je Instagram-account. Je kunt zelf bepalen wat er voor jou mogelijk is en hoeveel tijd je erin wil steken.

Het loont echter wel om je best te doen, want er staat ook wat tegenover. Wanneer je het als ambassadeur voor elkaar krijgt dat iemand via jouw pagina een overhemd koopt, dan krijg je een commissie van 5%. Dat is toch al snel vijf euro per verkocht overhemd, of zelfs nog meer. Als je goed je best doet, heb je jouw investering in een maatoverhemd dus zo weer terugverdiend.

Win een luxe overhemd op maat van Bivolino

Hoewel Bivolino al behoorlijk wat ambassadeurs heeft, is de aanwas vanuit Nederland nogal beperkt. Daar moet verandering in komen, en daarom hebben we een speciale actie voor je. We mogen een aantal gelukkige lezers die bereid zijn om Bivolino ambassadeur te worden een gratis op maat gemaakt overhemd aanbieden.

De Manners maatoverhemden-test: 4 (online)winkels voor ieder budget

Deze mag je helemaal zelf samenstellen. Vervolgens wordt geregeld dat je op de ambassadeurs-pagina van Bivolino komt te staan. Hier zal ook jouw persoonlijke overhemd te vinden zijn, zodat je meteen kunt beginnen met promoten (en hopelijk met het verdienen van een extra zakcentje).

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.