Felix Decavel
Felix Decavel Hebbedingen 7 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Drie betaalbare noise-cancelling koptelefoons, van Lidl tot JBL

Hoor je door de volgestouwde trein geen enkele deun van het feestgedreun dat uit je oortjes klinkt? Misschien is de tijd rijp om een noise-cancelling koptelefoon aan het pendelaars-arsenaal toe te voegen. En bij de Lidl hoef je niet eens te schrikken van de prijs.

Aangezien je dankzij Manners inmiddels een riante villa met een thuisgym, een thuisbioscoop en een thuiskantoor hebt gebouwd, veranderen we het geweer even van schouder. We begrijpen dat het lastig is om je Aardse paradijs te verlaten, maar af en toe moet je je toch onder het plebs begeven. Gelukkig hoef je er niet naar te luisteren met de betaalbare noise-cancelling koptelefoons van Lidl.

Noise-cancelling koptelefoon aan stuntprijs

We hebben twee exemplaren gevonden in de webshop van Lidl met een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Eentje met en eentje zonder ANC. En als je de neus besluit op te halen voor onze favoriete discount-winkelketen, hebben we het lijstje vervolledigd met een topmerk.

Silvercrest met ANC

Momenteel koop je deze noise-cancelling koptelefoon in de webshop van Lidl met een puike korting van 33 procent. De batterij gaat maar liefst 35 uur mee en is volledig opgeladen in slechts 3 uren tijd. Ook vet: dit betaalbaar staaltje vernuft bezit een ‘intelligente gespreksfunctie’ dat automatisch het muziekvolume tijdens gesprekken verlaagd, zodat het niet nodig is de koptelefoon af te doen.

noise-cancelling koptelefoon, lidl, jbl, ANC
(Afbeelding: Lidl)

Prijs bij Lidl: 39,99 euro (oorspronkelijk 59,99 euro)

Silvercrest met ANC (maar met minder accu-tijd)

Mocht de aanbieding zijn uitverkocht, wat nog wel eens gebeurt na een dergelijk artikel, dan is er altijd nog deze eveneens prima koptelefoon met noise-cancelling. De accu gaat alleen twee keer zo snel op. Ook heeft deze hoofdtelefoon geen ‘intelligente gespreksfunctie’. Verder een degelijk ding.

koptelefoon, noise cancelling, lidl
(Afbeelding: Lidl)

Prijs bij Lidl: 44,99 euro

JBL Tune 660NC Blauw met ANC

Koop de noise-cancelling koptelefoon van JBL Tune 660NC niet in het zwart, want dan betaal je je blauw. Deze azuren versie kost bijna 40 euro minder op bol.com. De batterij gaat 44 uren mee met noise-cancelling technologie aan en 55 uur zonder. Bovendien kun je er meteen 2 uren muziek op afspelen als je de accu slechts 5 minuten hebt opgeladen.

noise-cancelling koptelefoon, lidl, ANC, JBL
(Afbeelding: Bol.com)

Prijs bij bol.com: 62,99 euro (99 euro voor zwarte versie)

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.