Felix Decavel
Felix Decavel Fitness 31 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze complete thuisgym stel je samen voor minder dan 500 euro

Bloed, zweet en tranen. Maar geen geld. Dankzij enkele krakers van deals in de webshop van Lidl is het lichaam van een Adonis geen verre droom. Voor minder dan 500 euro heb je in no-time een thuisgym geïnstalleerd. Doei, excuses!

De ene discount-winkelketen steekt de ander de loef af. Via de website van de Action kun je een meer dan degelijke thuisgym samenstellen voor minder dan 300 euro. Maar ook de Lidl doet ons twijfelen of een duur sportabonnement wel de moeite waard is.

Een thuisgym bij Lidl voor slechts 480 euro

Volgens het CBS loopt de gemiddelde prijs van een sportabonnement op tot 47 euro per maand of 564 euro per jaar. Met andere woorden bespaar je met deze ene uitgave jaarlijks meer dan 500 euro.

Hometrainer

De Christopeit Sport Zit Hometrainer RS 100 is ideaal voor een beginner die toch een stevige work-out uit de benen wil persen. Het LCD-scherm toont hoeveel tijd, afstand en calorieverbruik je al achter de kiezen hebt en met acht verschillende weerstandsniveau’s kun je ook al eens een snipperdag nemen. Momenteel koop je de hometrainer met een korting van 55 procent.

Thuisgym, lidl
(Afbeelding: Lidl)

Prijs: 199 euro (adviesprijs 449,99 euro)

Trilplaat

Een multifunctionele trilplaat is voor meerdere doeleinden een uitstekend wapen in het thuisgym-arsenaal. Dit exemplaar van Crivit heeft twee verstelbare push-up handgrepen en twee expanders waar je afwisselende oefeningen mee kan uitvoeren. Perfect voor krachttrainingen die het hele lichaam onderhouden en achteraf krijg je op de koop toe een heerlijke voetmassage. Ook handig: de afstandsbediening draag je als polsbandje.

lidl, thuisgym, trilplaat
(Afbeelding: Lidl)

Prijs: 99,99 euro (adviesprijs 139 euro)

Halterbank

Een halterbank is een ontegensprekelijke voorwaarde van een thuisgym. En daarenboven moet zo’n fitnessapparaat geen arm of been kosten (maar wel trainen).

lidl, thuisgym, halterbank
(Afbeelding: Lidl)

Prijs: 129 euro

Halterschijven

Met deze achtdelige set halterschijven krik je het niveau van je trainingen op wanneer je daar zelf klaar voor bent. Je krijgt namelijk vier schijven van 1,25 kg, twee schijven van 2,5 kg en twee schijven van 5 kg. Bovendien heb je met drie handvat-posities per halter niet eens een stang nodig. Check deze effectieve oefeningen die je thuis met één halterschijf doet.

lidl, thuisgym, halterschijven
(Afbeelding: Lidl)

Prijs: 29,99 euro

Fitnessbal

Een fitnessbal gebruik je niet alleen als alternatief voor een bureaustoel om je rug te ontlasten, maar ook om van je buikspieren een stalen wasbord te maken. Je kan bij aanschaf van je thuisgym kiezen of je liever een bal hebt met elastische fitnessbanden voor sport- en evenwichtsoefeningen of eentje met noppen voor een verhoogde prikkelwaarneming en een licht massage-effect.

lidl, thuisgym, fitnessbal
(Afbeelding: Lidl)

Prijs: 7,99 euro

Trainingsaccessoires

Voor minder dan een tientje krijg je bij Lidl ook de keuze uit drie trainingsaccessoires die stuk voor stuk je thuisgym vervolledigen. Kies voor het springtouw als je meer uithoudingsvermogen nodig hebt, voor de fitnessbanden als je liever aan krachttraining doet of het balance-board als je coördinatietraining kan gebruiken. Of je koopt ze alledrie natuurlijk.

lidl, thuisgym, balance-board
(Afbeelding: Lidl)

Prijs: 9,99 euro per stuk

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.