Felix Decavel
Felix Decavel Hebbedingen 11 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Lidl scoort met boormachines, zachte matrassen en harde LP’s

In de nieuwe folder strooit Lidl met puike prijzen op ineens zeer betaalbare boormachines en matrassen. Koop er een legendarische LP of twee bij, en de mancave is in no-time helemaal af.

Eind vorige maand werden keukenprinsen nog op hun wenken bediend door de discount-keten. En nu de airfryer en de braadpan de beste kookkunsten in je naar boven hebben gehaald, wordt het tijd om weer de mouwen op te stropen. Gelukkig kun je dankzij Lidl niet alleen koken, maar ook klussen met korting.

Lidl-folder week 41 van 2023

De nieuwe folder van Lidl loopt nog tot en met zondag 15 oktober. Genoeg tijd dus om de lyrics van je favoriete rockplaat opnieuw van buiten te leren. Op die manier schreeuw je probleemloos mee terwijl je met een betaalbare boormachine de laatste hand legt aan de mancave.

Boormachines van Arnold Schwarzenegger

Vergeet The Terminator. Arnold Schwarzenegger belooft momenteel hoogtijdagen met een reclamecampagne voor Lidl en Parkside.

Een decoupeerzaag, een kruislijnlaser, een slagboormachine, een schroefboormachine, een combihamer en een schaafmachine. Allemaal op accu en stuk voor stuk aan stevige kortingen in de folder.

Schroefboormachine: 59,99 euro

Decoupeerzaag: 59,99 euro

Kruislijnlaser: 59,99 euro

Slagboormachine: 59,99 euro

Schaafmachine: 59,99 euro

Combihamer: 79,99 euro

Legendarische LP’s

Nu het gezin toch al geen rust meer zal kennen, gooien we er nog een paar heerlijke gitaarsolo’s van knallende klassiekers bovenop.

lidl, folder, week 41
(Afbeelding: Lidl)

The Who, AC/DC, Neil Young, The Bee Gees, Prince, Pearl Jam, The Red Hot Chili Peppers, Elton John en als afsluiter om het zware werk te belonen: reggaelegende Peter Tosh. Maar vergis je niet en haal de vinylspeler alvast vanonder het stof, want deze albums zijn wel degelijk platen, geen CD’s. Helaas zijn ze niet op online webshop van Lidl verkrijgbaar dus zal je naar een fysieke winkel moeten afzakken. Volgens de folder van Lidl kost elk album per stuk een vriendenprijsje van 14,99 euro.

Matras van Livarno

Wel op de webshop verkrijgbaar is de koudschuimmatras van Livarno. Met de code MATRAS40 kun je tot wel 40 procent korting scoren op één van de varianten.

lidl, folder, matras
(Afbeelding: Lidl)

De matras van 90 x 200 centimeter kost dan bijvoorbeeld slechts 71,40 euro.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.