Alrik de Jong
Alrik de Jong Hebbedingen 9 jul 2024
Leestijd: 1 minuut

Vijf LEGO-sets onder de 15 euro die je interieur verrijken

LEGO is nogal duur de laatste tijd. Maar als je goed zoekt, vind je genoeg sets onder de 15 euro. Wees gerust, dat hebben we al voor je gedaan. Met de focus op bouwsets die je interieur verrijken.

Nou verrijken de meeste bouwsets je interieur wel, vooral dit soort megabouwwerken. Maar we hebben nu een keer geen zin om meer dan 300 euro uit te geven voor een set.

LEGO-sets onder de 15 euro voor in je interieur

Onder de 15 euro vind je onder meer veel verschillende LEGO-bloemen, waarvan we er een paar uitlichten. Daarnaast is er nog veel meer leuks te vinden in deze lage prijscategorie.

Zonnebloemen

Deze twee zonnebloemen bestaan uit in totaal 191 LEGO-onderdelen. Nu te koop voor 14,95 euro. Niet veel geld voor het opfleuren van je interieur.

lego zonnebloemen sets onder de 20 euro die je interieur verrijken
(Afbeelding: LEGO)

Ansichtkaart van New York

Geen geld voor LEGO Architecture, maar wil je wel graag een skyline in huis? Er zijn meerdere ansichtkaarten te koop, waaronder deze van New York. Prijs: 14,95 euro.

lego ansichtkaart new york sets onder de 20 euro die je interieur verrijken
(Afbeelding: LEGO)

Narcissen

Alleen zonnebloemen in je interieur is ook maar saai. Deze narcissen koop je ter aanvulling voor 14,99 euro. De set bestaat uit 216 LEGO-onderdelen. Naast narcissen en zonnebloemen vind je ook nog rozen, kersenbloesems en lotusbloemen onder de 15 euro. Er zijn overigens ook meer uitdagende bloemensets, in de categorie 18+. Check die fleurige nieuwe bouwsets hier.

lego narcissen new york sets onder de 20 euro die je interieur verrijken
(Afbeelding: LEGO)

Kapstok

Onze favoriet in dit rijtje: een LEGO-kapstok. Voor 14,99 euro echt een koopje. Makkelijk te monteren en naast een verrijking van je interieur is dit ook nog eens een praktische toevoeging. De kapstok is overigens verkrijgbaar in verschillende kleuren

lego kapstok sets onder de 15 euro die je interieur verrijken
(Afbeelding: LEGO)

Peper-en-zoutset

Normaal gesproken zet je de peper-en-zoutset na het eten weer terug in de kast, maar deze LEGO-set verdient een plek in je interieur. Nu te koop voor 5,99 euro. Tip: doet het altijd goed als cadeau, weten we uit ervaring.

lego peper en zout set onder de 15 euro die je interieur verrijken
(Afbeelding: LEGO)

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.