Pim Jansen
Pim Jansen Films & Series 14 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Jennifer Aniston weigerde sekscoach voor deze expliciete scène

Het derde seizoen van The Morning Show, een geniale serie op Apple TV+ over #metoo in de mediawereld, komt weer in aanmerking voor allerlei awards. Om één scène met hoofdrolspeelster Jennifer Aniston (54) en Jon Hamm (52) kon je echt niet heen. Interessant feit: tegen de trend in weigerde ze een sekscoach, zo onthult de actrice in een interview.

Een sekscoach dan wel intimiteitscoach is tegenwoordig normaal op veel filmsets. Daniel Craig huurde er zelfs persoonlijk eentje in voor zijn rol als James Bond in No Time To Die. Maar aan het lijf van Jennifer Aniston geen polonaise.

Jennifer Aniston weigert sekscoach voor The Morning Show

The Morning Show is een serie waarin een #metoo-schandaal binnen een van de grootste ochtendshows van Amerika centraal staat. Jennifer Aniston speelt een van de presentatrices. In het nieuwe seizoen kwam een uiterst expliciete scène voorbij, waarvan de beelden hier op een rij zijn gezet.

Het gaat om een scène met Jon Hamm (Mad Men, Fargo seizoen 5). In een interview met Variety, dat ze samen met tegenspeelster Reese Witherspoon gaf, legt ze uit waarom ze bedankte voor een sekscoach.

‘Expliciete scène al ongemakkelijk genoeg’

“Ze vroegen ons of we een intimiteitscoördinator wilden”, zegt Jennifer Aniston. “Ik ben van vroeger, dus ik had zoiets van: ‘Wat betekent dat?’ Ze zeiden: ‘Iemand die jou vraagt of het goed met je gaat’. Daarop zei ik: ‘Alsjeblieft, het is al ongemakkelijk genoeg.'” Om haar beweegreden te voltooien met: “We zijn doorgewinterd, we komen er wel uit. Ik heb me uiteindelijk totaal niet ongemakkelijk gevoeld en Jon Hamm vroeg steeds of het wel ging.”

De scène volgt na een interview dat het personage van Jennifer Aniston, Alex Levy, houdt met het personage van Jon Hamm. De acteur debuteerde in seizoen 3 van The Morning Show als een miljardair à la Elon Musk miljardair, Paul Marks genaamd. Het nieuwe seizoen is nu te streamen op Apple TV+. Absolute aanrader.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.