Alrik de Jong
Alrik de Jong Hebbedingen 28 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

iPhone 15 Pro Max kost volgens experts meer dan MacBook Pro

De prijs van het nieuwe vlaggenschip van Apple is zo goed als bekend. Jawel, de iPhone 15 Pro Max gaat volgens experts meer kosten dan een 13 inch MacBook Pro.

Wat heb je liever: een nieuwe iPhone of een nieuwe Macbook? Hangt er natuurlijk sterk van af welke type. Maar nu we toch appels met peren aan het vergelijken zijn; de nieuwe iPhone 15 Pro Max kost vermoedelijk meer dan de nieuwste MacBook Pro 13 inch.

De prijs van een nieuwe iPhone 15 Pro Max

Op 12 september 2023 wordt de lancering van de nieuwe iPhone 15-modellen verwacht. Er zijn best al wat leuke en aardige feitjes over bekend, zoals het materiaal titanium. Maar wees eerlijk: het is vooral een nieuw apparaat waarop je heel veel tijd van je leven verspilt. En dat ook nog eens voor veel te veel geld.

De verwachte prijzen volgens experts en internationale techmedia zijn torenhoog. We sommen ze voor je op. De exacte prijs per model kan dus nog verschillen, maar in de voorgaande jaren bleken dit soort voorspellingen behoorlijk accuraat.

  • iPhone 15: 1.019 euro
  • Plus: 1.069 euro
  • Pro: 1.429 euro
  • Pro Max: 1.679 euro

Hoeveel kost een MacBook Pro 13 inch

De iPhone 15 Pro Max is naar verwachting dus duurder dan de MacBook Pro 13 inch. Die koop je namelijk al voor 1.618,85 euro. Daarbij krijg je 8 GB centraal geheugen en 256 GB SSD‑opslag.

Het is alweer het vijftiende model van de smartphone in zestien jaar tijd. Het eerste model werd in 2007 gepresenteerd door Steve Jobs, waarna al snel de iPad volgde en later ook de Apple Watch. De apparaten van Apple zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Maar weet je eigenlijk wel waar de i voor staat in Apple-producten? Vast niet. Check de betekenis van de ‘i’, die is bedacht door Steve Jobs en Steve Wozniak.

Volg de lancering van de iPhone 15 bij onze collega’s van Want.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.