Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 16 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Harry Styles laat jou zie hoe het ook kan met eigen Gucci-collectie

Ooit dat One Direction-zangertje en tieneridool, inmiddels een stijlicoon en verdienstelijk acteur. Harry Styles heeft deze maand zijn eigen HA HA HA-collectie van Gucci gelanceerd en daarmee trakteert hij mannen wereldwijd op een kleurrijke dosis stijlinspiratie.

Oké, je moet al het kleedgeld uit je jeugd hebben opgespaard om kleding uit deze collectie te shoppen, en dat heb je vast niet gedaan. Zie deze Gucci-items dan ook meer als een moodboard. Bij meer betaalbare merken en vintage winkels vind je wel vergelijkbare items, zij het wellicht iets minder verfijnd.

De Gucci-collectie van Harry Styles

De stijl van de gemiddelde Nederlandse man: een te strakke broek met te witte sneakers en een te klein jasje. Goed, waar je jezelf maar lekker in voelt. Zo belangrijk is kleding ook weer niet, maar Harry Styles laat aan mannen zien hoe het ook kan. Een beetje creativiteit geeft het leven kleur, durf echt eens te dragen waar je voor de spiegel wel eens over fantaseert. Je mag er zijn.

Gucci, harry styles, HA HA HA
gucci ha ha ha collectie, harry styles, mode, kleding
gucci ha ha ha collectie, harry styles, mode, kleding, jas

De HA HA HA-collectie van Gucci zit vol unieke kleding en accessoires. Vergeet dat strakke donkerblauwe colbert en probeer die ruime snit. Gooi eens een subtiel sjaaltje om je nek, en waarom niet eens een broek met wijde pijpen? Zonnebril van John Lennon erbij en je loopt erbij als een popster uit de jaren 60 of 70 van de vorige eeuw. Niet voor iedereen weggelegd, maar ook één willekeurig item uit de HA HA Ha-collectie (of iets betaalbaars dat erop lijkt) maakt het leven al zoveel vrolijker.

Peperdure kleding en accessoires

Er compleet bijlopen als Harry Styles moet je absoluut niet willen nastreven, en dat is ook voor geen normaal mens betaalbaar. Een kleine greep uit de nieuwe HA HA HA-collectie van Gucci. Het zijden sjaaltje kost je 560 euro. De John Lennon-zonnebril 520 euro. Een gemiddeld jasje kost meer dan 2.000 euro. De wijde gebroken witte pantalon 830 euro. De sneakers 750 euro. Het meest voordelig ben je uit met de sokken van 170 euro. Bekijk de volledige lijn en laat je vooral inspireren door de campagnebeelden.

gucci ha ha ha collectie, harry styles, mode, kleding, kopen, sjaal
harry styles, gucci

Voor de HA HA Ha-collectie van Gucci wisten we het ook al: Harry Styles is een de ultieme stijlinspirator, die op dat vlak heel in de verte zelfs een beetje aan David Bowie doet denken.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.