Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 9 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

5 hardloopschoenen met korting tijdens Amsterdam Marathon-sale

De Amsterdam Marathon van 2023 komt eraan en of je daar nou wel of niet aan meedoet; je krijgt er hardloopkriebels van. Maar net als je de goede moed bij elkaar hebt geraapt, zie je de gaten in je hardloopschoenen zitten. Niet getreurd, we hebben de sale van verschillende merken nagezocht op trainers met korting.

Zoals je gewend bent van Manners bij dit soort artikelen over sneakers, letten we ook bij deze hardloopschoenen op zowel stijl als beschikbaarheid. Alle afgeprijsde schoenen in dit artikel zijn op het moment van schrijven nog in een groot aantal maten beschikbaar.

We geven bewust geen deskundig advies, omdat we liefhebbers zijn van hardlopen, en geen experts. Maar YouTube is je beste vriend voor uitgebreide reviews. Vergeet trouwens ook niet dit onderschatte kledingstuk tijdens het hardlopen.

Hardloopschoenen met korting in herfst-sale 2023

We hebben de volgende hardloopschoenen voor je in de aanbieding.

  • Nike Pegasus 40 SE
  • Asics GEL-KAYANO 29
  • New Balance FuelCell SuperComp Pacer
  • Saucony Ride 16
  • Hoka Bondi 7

Nike Pegasus 40 SE

De Nike Pegasus 40 SE zit vanaf het eerste moment lekker, je hoeft ze (mits ze bij je voetvorm passen) nauwelijks in te lopen. Dat weten we toevallig uit eigen ervaring. Je krijgt 30% korting op deze hardloopschoenen en betaalt nu 90,97 euro in plaats van 129,99 euro.

Nike Pegasus 40 SE hardloopschoenen met korting amsterdam marathon sale 2023
Pegasus 40 SE (Afbeelding: Nike)

Asics GEL-KAYANO 29

Loop je de Amsterdam Marathon of dat rondje door het park liever op hardloopschoenen van Asics? Weet dan dat je in de sale 60 euro korting krijgt op de GEL-KAYANO 29, een kwaliteitsschoen met goede reviews. In zeven verschillende kleuren afgeprijsd van 200 naar 140 euro.

asics GEL-KAYANO 29 hardloopschoenen korting sale amsterdam marathon 2023
GEL-KAYANO 29 (Afbeelding: Asics)

New Balance FuelCell SuperComp Pacer

Als je niet schrikt van fel oranje of fel groen, dan is dit een prima aanbieding in aanloop naar de Amsterdam Marathon 2023. De New Balance FuelCell SuperComp Pacer is in de sale afgeprijsd van 190 euro naar 114 euro (oranje en groen).

New Balance FuelCell SuperComp Pacer hardloopschoenen korting sale amsterdam marathon 2023
FuelCell SuperComp Pacer (Afbeelding: New Balance)
mfcrrcd_nb_02_i
FuelCell SuperComp Pacer (Afbeelding: New Balance)

Saucony Ride 16

Door naar het specialistenmerk Saucony. Op de website zelf vind je voor de Amsterdam Marathon van 2023 geen hardloopschoenen in de sale, maar Running Direct geeft behoorlijke korting op de Saucony Ride Men 16. Afgeprijsd van 149,95 euro naar 109 euro of 154,95 euro naar 129 euro.

SAUCONY RIDE 16 MEN hardloopschoenen korting sale amsterdam marathon 2023
Ride 16 (Afbeelding: Saucony)

Hoka Bondi 7

Van deze hardloopschoenen zijn op het moment van schrijven alleen nog de maten 43, 45, 46 en 49 1/3 beschikbaar, maar bij wijze van uitzondering nemen we ze toch mee. De Hoka Bondi 7 heeft namelijk niet alleen perfecte demping, maar ook een stijlvolle look, waardoor je ze na de marathon van Amsterdam ook als sneakers kunt gebruiken. Afgeprijsd van 150 euro naar 89,99 euro. Check voor andere maten de Hoka Carbon X 3, die je ook met korting koopt.

hoka bondi 7 hardloopschoenen korting sale amsterdam marathon 2023
Bondi 7 (Afbeelding: Hoka)

Zo loop je de Amsterdam Marathon binnen 4 uren

Onze collega Coen Grutters loopt 15 oktober de complete Amsterdam mee, als het goed is. Check zijn trainingsschema waarmee hij het klusje binnen 4 uren wil klaren.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.