Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 26 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Foto’s: Brad Pitt en George Clooney na 15 jaar herenigd voor nieuwe film

Brad Pitt (59) en George Clooney (61) zijn vijftien jaar na Burn After Reading (2008) met elkaar herenigd. Deze week werden ze gespot op de filmset van Wolves, een nieuwe film van Apple TV+.

Als er twee mannen zijn waarbij vrouwen al decennialang in het katzwijm vallen, dan zijn het Brad Pitt en George Clooney. Tegelijkertijd zijn het al even lang stijlinspirators voor mannen. Gooi die twee samen in een film, en je hebt een winstformule. Toch is dit nog niet zo gek vaak gebeurd.

Brad Pitt en George Clooney op de set van Wolves

Apple TV+ heeft de twee grootheden weten te strikken. Wolves is een aankomende thriller van Apple TV+, die op dit moment in New York City wordt opgenomen. Een ander prominent castlid, tevens te zien op de onderstaande foto, is Austin Abrams. Hem ken je vooral als Ethan uit de met Emmy’s bekroonde HBO Max-serie Euphoria. Dat belooft wat.

brad pitt, george clooney, wolves, apple tv, film, austin abrams, burn after reading, ocean's eleven
Brad Pitt, George Clooney en Austin Abrams op de filmset van Wolves (Afbeelding: Splash / ANP)

Er is nog niet veel bekend over Wolves, maar het is inmiddels bekend dat Brad Pitt en George Clooney ‘lone wolf fixers’ spelen die op dezelfde opdracht worden gezet. Op de eerste filmsetfoto’s is dan ook te zien dat ze hetzelfde gekleed zijn. Jon Watts (Spider-Man: Homecoming en Spider-Man: Far From Home) is schrijver, producer en regisseur van de aankomende Apple TV-film. De acteurs werden gespot op een filmset in Harlem, een wijk in New York City.

Ocean’s-franchise en Burn After Reading

Zoals gezegd is Wolves van Apple TV+ niet de eerste film waarin George Clooney en Brad Pitt het podium delen. Vooral Ocean’s Eleven (2001), Ocean’s Twelve (2004) en Ocean’s Thirteen (2007) zijn bekend. Maar Burn After Reading (2008), een film van de broers Joel en Ethan Coen, is onze aanrader om in de stemming te komen. Die is streamen via Videoland (abonnement) en Pathé Thuis (2,99 euro).

Iets heel anders: ontdek in deze fotoserie hoe stijlkameleon Brad Pitt op al zijn exen leek.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.