Pim Jansen
Pim Jansen Hebbedingen 3 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Dit alternatief voor AirPods koop je voor 9,5 procent van Apple-prijs

Vind je Apple Airpods te duur? Dan ben je niet de enige. Check dit spotgoedkope alternatief bij Action van Fresh ’n Rebel met active noise cancelling (ANC). Nu naast zwart en wit verkrijgbaar in nieuwe kleuren.

We uitten onlangs nog ons ongenoegen over het slechtste product van Apple, dat ons ieder half jaar weer 19 euro kost. Maar wij zijn ouderwets en koppig. Een modern mens wil tegenwoordig draadloze oordopjes en als het even kan met active noise cancelling.

Welnu, die vind je gewoon (online) bij Nederlands favoriete budgetwinkel Action. En, zij het een iets duurdere variant, ook bij Lidl.

Draadloze oordopjes van Action met noise cancelling

Voor Apple AirPods kun je een vermogen neerleggen, maar je kunt eerst ook een betaalbaar alternatief van Action proberen. Extra geschikt voor de chaoot die altijd van alles kwijtraakt, en dan spreken we voor onszelf.

Dit alternatief voor Apple Airpods laat je tot 5 uren onbeperkt genieten van muziek of podcasts. Door de active noise cancelling ervaar je het geluid nog beter en intenser. Ze werken op bluetooth op iedere moderne smartphone.

Spotgoedkoop alternatief voor Apple AirPods

Je koopt de draadloze oordopjes met active noise cancelling voor 19,95 euro bij Action. Dat is 9,5% van de nieuwprijs van Apple AirPods derde generatie en 12,75% van de tweede generatie. Ze zijn beschikbaar in het wit, paars, antraciet en zwart.

Check ook de draadloze oordopjes van Lidl, die tevens een betaalbaar alternatief zijn voor de schofterig dure Apple AirPods.

Het salaris bij Action

Zo enthousiast geworden dat je direct bij Action aan de slag wil? Nou, dan hebben we goed nieuws: het regent vacatures bij de budgetwinkel. Dit salaris verdien je er als filiaalmanager.

Maar smaken verschillen. Ben je meer van de old skool budgetketens, dan ligt er ook een nieuw carrièrepad voor je geplaveid. Check ook het salaris als filiaalmanager bij Wibra.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.