Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 8 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Nieuwe serie Sex Education-ster scoort 100% op Rotten Tomatoes

Eric, ons favoriete personage uit Sex Education, is te zien in een nieuwe serie buiten Moordale Secondary School. Ncuti Gatwa, zoals de acteur heet, scoort 100% op Rotten Tomatoes met Doctor Who op Disney+.

En dat terwijl de serie pas op 11 mei in première gaat. Ware het niet dat een groep vooraanstaande recensenten de serie vast mocht zien. Zonder uitzondering zijn de recensies opvallend positief, wat dus resulteert in die 100% score op Rotten Tomatoes.

Sex Education-ster in Doctor Who op Disney+

Doctor Who op Disney+ is een moderne adaptatie binnen de gelijknamige sciencefiction-franchise van BBC, die stamt uit 1963. Bereid je voor op fantasierijke SciFi en een groot blik vol acteertalent.

De Doctor en zijn metgezel Ruby Sunday reizen door tijd en ruimte, met avonturen die variëren van het Regency-tijdperk in Engeland tot door oorlog verscheurde toekomstige werelden. Tijdens hun avonturen in de TARDIS – een tijdreizend schip in de vorm van een politiedoos – komen ze ongelooflijke vrienden en gevaarlijke vijanden tegen. Daaronder bevindt zich onder anderen een angstaanjagende boeman en de machtigste vijand van de Doctor tot nu toe.

100% op Rotten Tomatoes

De hoofdrollen worden gespeeld door Ncuti Gatwa (Eric in Sex Education) en Millie Gibson (een jong talent uit Coronation Street). En de recensies over Doctor Who op Disney+ zijn lovend.

Nieuwe serie Sex Education-ster scoort 100% op Rotten Tomatoes, doctor who op disney+
(Afbeelding: Disney+)

Met een 100% score op Rotten Tomatoes zijn alle recensenten positief. “Dit nieuwe tijdperk heeft een vertrouwd gevoel, maar het nieuwe seizoen sprankelt nog steeds van vindingrijkheid en omarmt de veranderingen bij elke gelegenheid. Als dat geen Doctor Who is, dan weet ik het ook niet meer”, aldus Robert Anderson van ING Movies, die een 9 uit 10 geeft voor de serie op Disney+. Bekijk het volledige overzicht met recensies.

Vanaf 11 mei 2024 te streamen

Vanaf 11 mei 2024 kun je zelf een oordeel vellen. Dan is Doctor Who te streamen op Disney+. Check ook deze nieuwe SciFi-film in de Nederlandse bios, met tevens een 100% score op Rotten Tomatoes.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.