Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 11 mei 2020
Leestijd: 2 minuten

Dit is de Tom Ford-parfum van Harry Styles die de wereld nu tot gekte drijft

Harry Styles behoort tot de meest stijlvolle en best geklede mannen op aarde. Maar deze dagen gaat het vooral om zijn geur, een parfum van Tom Ford. Er is een geurkaars ontdekt die hiernaar ruikt en meer blijk je niet nodig te hebben voor totale hysterie.

Volgens de Amerikaanse Esquire is Harry Styles de best geklede van van 2018, volgens GQ zelfs van het afgelopen decennium. En de fans? Die vinden hem vooral lekker ruiken.

Tobacco Vanille Eau de Parfum van Tom Ford

Dat de stijl van Harry Styles verder gaat dan alleen kleding, schoenen en haar blijkt uit zijn favoriete geur. Dat is de Tobacco Vanille Eau de Parfum van Tom Ford. Een weelderige, warme en iconische geur waarvan je precies weet hoe die ruikt als je het klassieke flesje ziet.

Tobacco Vanille Eau de Parfum van Tom Ford, harry styles, geurkaars
(Afbeelding: Tom Ford)

Tom Ford herontwierp een klassieke geur door de toevoeging van tonkaboon, vanille, cacao, akkoorden van gedroogd fruit en zoet houtsap om een moderne, weelderige en bijna bedwelmende impressie te creëren. Wij hebben van de ontwerper (helaas) geen geld gekregen om dit te zeggen, maar veel betere herengeuren bestaan niet. Je betaalt dan ook 122 euro voor 30 milliliter, 200 euro voor 50 milliliter en 296 euro voor 100 milliliter.

Massahysterie om een geurkaars

Geur is voor fans, waaronder in het geval van Harry Styles veel vrouwen, blijkbaar een manier om een idool altijd een beetje bij je te hebben. Er ontstond dan ook totale gekte nadat een fan ontdekte dat de geurkaars ‘Cashmere Vanilla’ van warenhuis Target ongeveer hetzelfde ruikt als Tobacco Vanille Eau de Parfum van Tom Ford. Die geurkaars kost geen 269 euro, maar omgerekend 6,40 euro. In no-time waren de kaarsen overal uitverkocht. Sterker: de geurkaarsen worden op dit moment doorverkocht voor woekerprijzen.

De beste looks van Harry Styles

Harry Styles begon zijn carrière in de boyband One Direction, maar heeft zich inmiddels ontpopt tot soloartiest die zich hult in outfits waarvoor David Bowie zich in zijn graf zou omdraaien. Bekijk hier zijn beste looks ter inspiratie.

harry styles, fine line, looks, david bowie
(Afbeelding: album cover Fine Line) (Afbeelding: album cover Fine Line)

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.