Felix Decavel
Felix Decavel Hebbedingen 5 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze uitstekende boormachine koop je voor een bodemprijs

Geen smoesjes meer. Tijd om eindelijk de handen uit de mouwen te steken. Maar ook voor de meest eenvoudige klusjes heb je uitstekend gereedschap nodig. Op naar de Action dus voor een onwijs betaalbare boormachine van topmerk Makita, inclusief decoupeerzaag.

Met apparatuur van de Lidl kun je tegenwoordig ook aardig aan de slag thuis. Maar wanneer je je oor te luister legt bij experts met handige handen – wat we in dit geval gedaan hebben – klinkt unaniem hetzelfde oordeel: de set van Action is qua prijs-kwaliteit de betere deal. Want naast een uitstekende boormachine, krijg je er ook een decoupeerzaag van hetzelfde A-merk bij: Makita.

Betaalbare boormachine van Makita

De volledige boormachineset van de Action bevat de volgende onderdelen die binnenkort ongetwijfeld onmisbaar zullen zijn in jouw gereedschapskist:

  • Makita accu-boormachine
  • Maikta accu-decoupeerzaag
  • 5 zaagbladen
  • 2 accu’s
  • 1 oplader
  • Handige opbergtas
(Afbeelding: Action)

Met de boormachine zelf kun je al het merendeel van de huishoudklusjes oplossen. Of het nu gaat om schroeven, boren of zelfs klopboren. Deze Makita van de Action kan alle werkzaamheden aan. Variabele toerenregeling, een duurzaam metalen tandwiel en een snelheidsregelaar om elke taak specifiek af te stellen: vanaf nu krijg je ook daadwerkelijk iets gedaan in het weekend.

Inclusief decoupeerzaag

En alsof dat niet genoeg was, ontvang je naast de betaalbare boormachine van Action ook nog een prima decoupeerzaag, evenwel van topmerk Makita. De drie standen tillen je skills naar een hoger niveau, of je nu een fijne afwerking of grovere snedes maakt. En met de variabele elektrische toerenregeling, bepaal je moeiteloos het tempo voor elke taak.

boormachine, betaalbaar, goedkoop, action
(Afbeelding: Action)

De decoupeerzaag heeft bovendien een kantelbare voetzool en kan maximaal 45 graden naar beide zijden kantelen. Dankzij deze flexibiliteit kun je elke hoek aanpakken. Verder blazen de koelluchtkanalen al het zaagsel weg, waardoor je altijd een helder zicht hebt op je zaaglijn terwijl je een snede maakt.

Bodemprijs bij Action

Let wel, de Makita-set kun je niet in de fysieke winkels van de discountketen halen. De betaalbare boormachine inclusief decoupeerzaag vind je enkel op de webshop van de Action. En je betaalt er 100 euro minder voor dan bij Praxis.

Prijs: 169 euro

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.