Felix Decavel
Felix Decavel Muziek 8 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Eindelijk een clubconcept in Amsterdam voor vroege feestvogels

Als je zin hebt in een rustig borreltje na werk, kom dan vooral niet. Deze party is er voor gangmakers en vroege feestvogels! Acht tot Nacht is een nieuw en wederkerend concept van Desperados die we met rood hebben omcirkeld op de Amsterdamse feestkalender. Allen naar Club Atelier voor de eerste editie!

Op 14 september vindt daar het eerste feestje plaats van het nieuwe Desperados-concept. En bij de volgende editie van Acht tot Nacht  zal je ADE met een knal kunnen inluiden op 11 oktober in Club Bitterzoet.

Acht tot Nacht door Desperados

Ken je dat? Je wilt dansen, maar je hebt geen zin om te wachten tot de clubs om middernacht volstromen? Gelukkig moet je niet langer helemaal naar Berlijn reizen om te kunnen genieten van vroeg feestgedruis.

Acht tot Nacht is een nieuw terugkerend concept en feest van Desperados in Amsterdam. En elke editie zal totaal anders zijn. Samen met de clubeigenaren gaat het biermerk op zoek naar nieuwe acts om geen enkele avond van hetzelfde vermaak te voorzien. Bovendien zal elke act een verrassing zijn waar je pas achter komt wanneer je al op de dansvloer staat.

Op de meeste feestjes bouwt de energie tijdens de avond langzaam op. Bij Acht tot Nacht is dat anders. Zodra je de zaal binnenloopt is het feest direct aan. De deuren gaan open rond halfacht en het feest eindigt om middernacht. Perfect als pre-party of ideaal voor vroege feestvogels die de ochtend erna uit de veren moeten.

“Toen Desperados ons vroeg om een nieuw en terugkerend clubconcept te bedenken zijn we gaan kijken naar hoe we konden bijdragen aan de nachtcultuur’’, aldus Roby Hormis, bedenker van het evenement. ‘’Steeds meer mensen hebben wel zin in een energieke clubavond maar willen de volgende dag ook fris en fruitig beginnen. Voor feestvogels die vroeg willen pieken maar de volgende ochtend kreukvrij willen opstaan hebben we Acht tot Nacht bedacht.”

En daar zijn wij alleen maar dankbaar voor. De eerste twee edities staan al op de feestkalender. Check meer info op de website van het nieuwe event. En tickets kosten slechts een tientje dus geen excuus: tot op de dansvloer!

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.