Michiel Hekkens
Michiel Hekkens Banen & Salaris 25 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Dit salaris krijg je als servicemonteur bij Carglass zonder diploma

Als servicemedewerker bij Carglass zal je wellicht worden gevraagd om in de nieuwe tv-reclame mee te spelen, maar naar een diploma vragen ze niet. Terwijl het salaris iets boven het minimumloon ligt, zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden aantrekkelijk te noemen. Vooral het jaarlijkse uitje is verrassend.

We kennen allemaal de reclamejingle ‘Carglass repareert, Carglass vervangt’. In dit artikel lees je of het salaris al dan niet dezelfde irritatie opwekt. 

Overigens zijn de hoofdrolspelers in de tv-reclames van Carglass altijd mensen die er écht werken. Zo is deze vacature niet alleen geschikt voor mensen met affiniteit voor techniek en zonder diploma, maar wellicht ook voor acteurs in de dop.

Werken bij Carglass zonder diploma

Als servicemonteur bij Carglass heb je geen diploma nodig. Wel wordt er enige affiniteit met techniek gevraagd. Het startsalaris ligt in vacatures tussen de 2.433 euro en 2.900 euro op basis van 40 uur. Dit is iets hoger dan het minimumloon van grofweg 2.300 euro per maand. Hier komt wel nog 8 procent vakantiegeld bij. Bovendien krijg je 23 cent per kilometer netto reisvergoeding.

Samen met een telefoon van de zaak zorgt Carglass hiermee voor aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. De kers op de taart is wat ons betreft het jaarlijkse werkuitje dat het bedrijf organiseert. Werknemers van Carglass mogen eenmaal per jaar naar Londen afreizen om mee te doen met een triatlon.

carglass vacature zonder diploma servicemonteur
(Afbeelding: Carglass)

Hiermee haal je niet alleen namens het bedrijf geld op voor Afrika Tikkun, maar werk je ook aan je fitheid. Vooral zwemmen scoort hoog in de ranglijst van sporten waarmee je de meeste calorieën verbrandt.

Wil je wel bij Carglass werken, vanwege het werk, de tv-spotjes óf de triatlon in London? Check dan hier de vacatures!

Een baan geschikt voor twee linkerhanden

Niet geschikt voor het werk bij Carglass, vanwege twee linkerhanden? Die zijn prima geschikt om de knopjes ‘open’ en ‘dicht’ in te drukken. Verdien je nog meer mee ook.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.