Pim Jansen
Pim Jansen Kunst & Fotografie 7 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Elitebankiers betalen fortuin voor 35 minuten Cardi B tijdens privéfeest

Er is naar buiten gekomen wat Cardi B verdiende met haar optreden tijdens Miami Art Basel. Per seconde is dat veel meer dan de meeste mensen op een dag verdienen.

Cardi B is in tegenstelling tot het overgrote deel van het publiek tijdens Miami Art Basel een selfmade woman. In 1992 werd ze in The Bronx in New York geboren als dochter van een Dominicaanse vader en een Trinidadiaanse moeder. Ze groeide op zonder welvaart. Voor haar doorbraak in de muziekwereld werkte ze onder andere als stripper en inmiddels behoort ze tot de sterren op aarde. Dat is haar verhaal in een notendop.

Cardi B verdiende 1 miljoen in 35 minuten

De pretentieuze kunstbeurs Miami Art Basel is voor een elite groepje, dat een paar dagen per jaar interessant doet over kunst. Ook werd er tijdens dit evenement een privéshow georganiseerd voor een groep bankiers. Dit maakt het extra mooi dat Cardi B, een vrouw van de straat die geen blad voor de mond neemt, de boel kwam opschudden in een bodysuit met opgeplakte tepels en schaamhaar.

Op de bovenstaande tweet van Cardi B, waarin ze aantal foto’s deelde van haar optreden, werd spottend gereageerd. “In welke achtertuin verdien je tegenwoordig je geld?”, was een van de reacties op Twitter. Waarop de zangeres een treffend antwoord had. “Ik heb 1 miljoen dollar gekregen om 35 minuten op te treden bij een privé-show tijdens een elitebankiersevenement voor 400 mensen”, aldus de artiest na haar show tijdens Miami Art Basel.

Dit was Miami Art Basel per seconde kwijt

1 miljoen dollar in 35 minuten, dan ga je naar een loon per seconde waar zelfs Cristiano Ronaldo van droomt. Per minuut verdiende Cardi B 28.571,42 dollar. Per seconde kostte het optreden de elite bankiers tijdens Miami Art Basel 476,19 dollar.

cardi b, miami art basel, miljoen, 35 minuten, dit verdiende ze per seconde, optreden

Kijk op Instagram wat je verder hebt gemist tijdens Miami Art Basel 2022.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.