Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 11 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Beyoncé viert de liefde met genderneutrale Ivy-collectie

Het is feest als er een nieuwe campagne van Adidas x Ivy Park is geweest. Ook dit keer is het Beyoncé zelf weer die de items – van latex tot fluweel – presenteert.

Ivy Park is het sportlabel van Beyoncé, dat zich richt op actieve sporters die iets meer willen dan alleen praktische kleding. Er zijn al verschillende unisex-lijnen op de markt gebracht, inclusief sneakers. De nieuwe collectie, Ivy Heart, viert de liefde en komt niet voor niets vlak voor Valentijnsdag 2022 uit.

Beyoncé viert de liefde in faux latex

De nieuwe collectie is genderneutraal, zoals ook de eerdere collecties van Adidas x Ivy Park waren. Maar goed, de topjes en jurkjes lijken toch echt wat minder unisex, al is dat ook weer een bekrompen gedachte. Doet er ook niet toe. Beyoncé in faux latex, velours en ribtricot maakt je weekend bij voorbaat al goed. Om over die bodystocking maar te zwijgen.

https://www.instagram.com/weareivypark/

Maar wees gerust heren, je hoeft er vanaf nu echt niet in een latex broek of doorschijnende bodystocking bij te lopen. De nieuwe collectie van Beyoncé is breder dan alleen de bovenstaande items.

De genderneutrale collectie Ivy Heart

De Ivy Heart-collectie bestaat uit sneakers, jasjes, truien, petjes en nog veel meer accessoires en sportkleding. Bekijk hieronder een aantal impressies. Oké, die latex honkbalpet is best cool.

De nieuwe collectie van het sportlabel van Beyoncé is sinds 10 februari 2022 te koop. Je shopt Ivy Heart op de website van Adidas.

Om er direct even drie coole items voor je uit te pikken. Deze Stan Smith-sneakers zijn uniek, en gemaakt van gerecycled materiaal. Dan loop je er dus duurzaam én genderneutraal bij. Wie doet je wat? en als je echt een modestatement wil maken, dan koop je deze felroze Adidas x IVY PARK UltraBOOST. Beyoncé zal trots op je zijn. Maar de coolste stappers zijn toch echt deze Savage-sneakers.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.