Felix Decavel
Felix Decavel Fitness 21 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Betaalbare massage guns schieten Theragun voorbij als alternatief

Door het prijskaartje zou je denken dat een Theragun alleen voor topatleten is. Maar ook met een spotgoedkope massage gun krijgen je spieren geen uitstel van executie meer. Want zowel Lidl, Action als Bol.com schieten de concurrentie overhoop met betaalbare sportpistolen.

Nu je een thuisgym hebt kunnen installeren voor een relatief prikkie, is de tijd rijp om je spieren ook eens te verwennen.

Spotgoedkope massage gun als Theragun-alternatief

Geen Theragun van 400 euro dus, maar voor elke sportieve portefeuille wat wils. En zoals gebruikelijk vind je bij de Action wel het goedkoopste exemplaar, maar daarom nog niet het minst kwaliteitsvolle.

Action

In twee uurtjes tijd heb je de spanning op je spieren vast kunnen verlichten. Zo lang gaat de batterij mee van de Theragun-concurrent van Action. Klein, compact en geleverd met drie opzetstukjes: de Silvergear massage gun telt bovendien ook zes snelheden.

massage gun, theragun, betaalbaar alternatief, action, lidl, bol
(Afbeelding: Action)

Prijs: 15,95 euro

Lidl

Van Action door naar discountconcurrent Lidl, die Theragun evenwel het vuur aan de schenen legt. De mini massage gun van Silvercrest wordt geleverd met vier opzetstukjes; een kogelkop voor kleine spierpartijen, een conische kop voor gerichte puntmassages en een U-vormige kop voor de onderrug. De batterij gaat 4 uren mee en je krijgt er een praktische opbergtas bij om je conditie ook op vakantie te kunnen onderhouden. En met twee verschillende kleuren, past het mogelijk ook nog eens bij je outfit.

massage gun, theragun, betaalbaar alternatief, action, lidl, bol
(Afbeelding: Lidl)

Prijs: 29,99 euro

Bol.com

Qua design veruit de mooiste massage gun op het lijstje Theragun-alternatieven. En waarschijnlijk ook het pistool met het meeste buskruit. Vier opzetstukjes voor elke vorm van massage, zes snelheidsstanden om de bloedsomloop in elk hoekje van het lichaam te kunnen bevorderen. Daarnaast krijg je er evenwel een opbercase bij om eventuele luie vakantiedagen te slim af te zijn. En mocht je je toch laten vangen door de buitenlandse keuken, kun je altijd nog bij Arie Boomsma terecht voor tips om fit te worden.

massage gun, theragun, betaalbaar alternatief, action, lidl, bol
(Afbeelding: Bol.com)

Prijs: 32,95 euro

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.