Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 15 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Rihanna onderstreept met 2,03 lange basketballer haar excellente smaak

Rihanna heeft in 2021 de club van Savage x Fenty-ambassadeurs nog maar eens uitgebreid. Een van de nieuwe heldinnen in lingerie is de 2,03 meter lange WNBA-basketballer Liz Cambage.

Vorig jaar schreef Playboy al geschiedenis met Liz Cambage. De Australische WNBA-basketballer mag zich de langste beroemdheid ooit met een fotoshoot in het blootblad.

Liz Cambage voor Savage x Fenty

Dat opende de ogen van Rihanna, die haar eerder in 2021 al aanstelde als ambassadeur van haar lingeriemerk Savage x Fenty. De nieuwe collectie voor de winter van 2021/2022 presenteert de basketballer op niet mis te verstane wijze.

โ€œSo yโ€™all been naughty or nice this year?โ€, aldus de 30-jarige basketballer op Instagram, refererend naar het oordeel van de kerstman. Mocht je nog een kerstcadeau voor je vriendin zoeken: de nieuwe collectie van Rihannaโ€™s Savage x Fenty is uit en er is sale. Just saying.

Van basketballer tot model in lingerie

Liz Cambage heeft al een behoorlijke carriรจre als basketballer achter de rug. Met het nationale team van Australiรซ won ze een bronzen medaille op de Olympische Spelen in 2012. Op clubniveau won ze twee keer de WNBA en was ze meerdere malen MVP en All Star. Op dit moment speelt ze bij de Las Vegas Aces.

Maar in de herfst van haar carriรจre maakt ze de 2,03 meter lange ster steeds meer tijd vrij voor zijprojecten als model. Afgelopen jaar deed ze meerdere campagnes in lingerie, ook los van Savage x Fenty. Een compilatie van haar meest recente werk.

Rihanna

Naast ambassadeurs als Liz Cambage prijst Rihanna ook nog altijd hoogstpersoonlijk haar eigen waar aan. Dat legt haar overigens geen windeieren. Dankzij de lingerie van Savage x Fenty en schoonheidsproducten van Fenty Beauty is de zangeres uit Barbados in korte tijd miljardair geworden. Op die nieuwe status reageerde ze onlangs in drie woorden.

Bekijk de nieuwe collectie van Savage x Fenty hier, en basketballer Liz Cambage volg je op Instagram.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.