Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 19 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Barbara Palvin, het nieuwe uithangbord van Victoria’s Secret

Barbara Palvin is het nieuw uithangbord van Victoria’s Secret, de tijden van Doutzen Kroes liggen achter ons. Maak kennis met het Hongaarse model dat ontdekt werd op straat in Boedapest.

Victoria’s Secret heeft het niet makkelijk. Voor het eerst sinds jaren gaat de jaarlijkse Victoria’s Secret Fashion Show niet door, kritiek op het ontbreken van diversiteit gaat maar door. Of die kritiek terecht is laten we in het midden, feit is dat we fan zijn van Barbara Palvin, een van de nieuwe gezichten van nog steeds ‘s werelds bekendste lingeriemerk.

Barbara Palvin voor Victoria’s Secret

De start bij Victoria’s Secret was niet makkelijk voor Barbara Palvin. Ze werd als plus-size model aangekondigd en dat stuitte natuurlijk direct op kritiek, omdat ze in de ogen van het publiek helemaal niet plus-size is. Je kunt ook niets meer goed doen tegenwoordig. In 2018 liep ze al mee in de legendarische en voorlopig laatste Fashion Show, nu is ze duidelijk het uithangbord van het lingeriemerk dat zo op zoek is naar een nieuwe identiteit. Nou, met deze dame zijn ze goed op weg. Hieronder zie je Barbara Palvin in Victoria’s Secret ‘nieuwe stijl’ en als zelfs daar kritiek op komt, weten wij het ook niet meer.

Geen woord te veel gezegd, dachten we zo. Barbara Palvin is 26 jaar oud en werd in 2006 al ontdekt in de straten van Boedapest. Op dat moment was ze nog een meisje dat voetbal speelde en naar school ging, maar al snel ontpopte ze zich tot supermodel. Voordat ze het uithangbod van Victoria’s Secret werd, deed ze campagnes voor onder meer Prada, Chanel, Louis Vuitton, Miu Miu, Nina Ricci, Emanuel Ungaro, Christopher Kane, Julien MacDonald, Jeremy Scott en Vivienne Westwood. Ze was te zien op de covers van grote magazines als L’Officiel, Vogue en Glamour. Een prima CV. Nu is het aan Barbara Palvin en onder anderen het het eerste transgender-model van Victoria’s Secret om het lingeriemerk uit het slop te trekken. Op de koop toe nog een paar foto’s van het Hongaarse model.

In het pré Barbara Palvin-tijdperk werd bij Victoria’s Secret de dienst uitgemaakt door supermodellen als Candice Swanepoel, Adriana Lima, Doutzen Kroes, Alessandra Ambrosio en en Ela Hosk. Bekijk hier nog één keer de foto’s.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.