Alrik de Jong
Alrik de Jong Sneakers 8 mei 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: Adidas Koln 24 is de betaalbare nieuwe hit

In 2023 zijn de Samba’s uitgeroepen tot populairste sneakers van het jaar. Nu, met het EK 2024 in Duitsland als inspiratiebron, is er de Adidas Koln 24. Een grote hit onder fashionista’s op Instagram en TikTok, en terecht.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een recent uitgekomen paar uitlichten. Vandaag een cool paar platte schoenen, de nieuwe hit van Adidas na de massaal gedragen Samba.

Adidas Koln 24

Net als de Adidas Samba vindt de Koln 24 zijn oorsprong in het voetbal. Maar waar de populairste sneakers van 2023 in een ver verleden zijn ontwikkeld als voetbalschoenen voor harde ijzige ondergronden, is deze nieuwe telg van het Duitse sportmerk een ode aan speelstad Keulen tijdens het EK 2024 in Duitsland.

adidas koln 2024 betaalbare sneakers nieuwe hit na samba
(Afbeelding: Adidas)
adidas koln 2024 betaalbare sneakers nieuwe hit na samba roze en blauwe veters
(Afbeelding: Adidas)

De retro gele kleur met twee lichtblauwe en een lichtroze streep op een gumzool zorgen voor een heerlijke look. De kleuren zijn geïnspireerd op de huizen in Keulen. Het fijne aan populaire sneakers van Adidas, in tegenstelling tot bijvoorbeeld New Balance of Nike, is dat ze betaalbaar zijn. Voor de Koln 24 betaal je 120 euro.

Samba: de populairste sneakers van 2023

Koln 24 is de verrassende nieuwe hit van 2024. Vorig jaar was dat natuurlijk de Samba, de populairste sneakers van 2023 wereldwijd. Onlangs kwam het model nog uit in deze stijlvolle nieuwe kleuren.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.