Redactie
Redactie Human Interest 6 okt 2021
Leestijd: 3 minuten

ADE passe-partout hebben? Er liggen straks 40 stuks verstopt in Amsterdam

Na een jaar afwezigheid is het Amsterdam Dance Event terug. ADE is al uitverkocht, maar je maakt nog kans op een passe-partout. Desperados verstopt op negen plekken in Amsterdam in totaal veertig ADE Festival passen.

De gele vlaggen wapperen eindelijk weer in onze hoofdstad. Het Amsterdam Dance Event staat voor de deur. Vanaf volgende week woensdag staat Amsterdam volledig in het teken van elektronische muziek en feestjes met de beste artiesten ter wereld.

Zoeken in Amsterdam naar een ADE passe-partout

ADE is ook dit jaar weer ongekend populair, zo blijkt uit de stijf uitverkochte feesten. Wie achter het net heeft gevist om zijn of haar favoriete artiest na al die tijd weer te bewonderen, heeft nu toch nog een extra kans op de ultieme party-ervaring tijdens ADE. Desperados verstopt komend weekend op negen plekken in Amsterdam in totaal veertig ADE Festival-passen. Duidelijk, even goed de website in de gaten houden. Ook kun je jezelf inschrijven voor een mailing, zodat je tips in je inbox krijgt. Daarover later in dit artikel meer.

ade passe partout, verstopt, passen, amsterdam, desperados
(Afbeelding: Desperados)

Desperados is sinds 2019 als partner verbonden aan het Amsterdam Dance Event. “We vinden het geweldig dat ADE dit jaar weer door gaat. Je voelt de positieve energie bij iedereen. De organisatie, artiesten en venues zijn klaar om er een onvergetelijke week van te maken, waar party liefhebbers hun geluk niet op kunnen. Onze collega’s hebben de afgelopen weken alle venues weer voorzien van bier en (tap)materialen nadat velen van hen lange tijd gesloten zijn geweest. Het is mooi om te zien dat de populariteit van ADE onverminderd groot is, bijna alle feesten zijn direct uitverkocht”, aldus Nannette de Koning, Marketing Manager Desperados.

Ook de mensen die geen ADE-kaartje hebben weten te bemachtigen voor hun favoriete artiesten, maken nog kans op de ultieme party-ervaring tijdens het Amsterdam Dance Event. “Vanaf aanstaande vrijdag verstoppen we namelijk op negen iconische feestlocaties in de stad ADE Festival-passen. Met zo’n passe-partout krijg je toegang tot alle ADE-events. In totaal 250 evenementen op meer dan negentig locaties.”

Volg de tips en gij zult vinden

Wie twee van de ADE Festival-passen wil bemachtigen, moet er natuurlijk wel iets voor doen. Ze liggen namelijk niet zomaar voor het oprapen. De Koning legt uit hoe de juiste locaties gevonden kunnen worden.

“Dit hele weekend worden er verschillende tips vrijgegeven. Wie de aanwijzing weet te ontcijferen, kan de straat op voor de jacht op hun passe-partout. De eerste die op de juiste locatie de verstopte tickets vindt, krijgt namens Desperados samen met een vriend(in) toegang tot elk ADE-evenement.”

Negen iconische party-locaties

Klaar voor de jacht op jouw ADE Festival pas? Trek je dansschoenen vast aan en bereid je voor om je hersenen te kraken en de felbegeerde passen als eerst te bemachtigen. De tips gaan vanaf aanstaande vrijdag 8 oktober live op deze webpagina van Desperados en ADE en worden per mail verstuurd.

De hints worden drie dagen lang om 12.00, 14.00 en 16.00 uur vrijgegeven. In totaal worden er veertig passen op negen locaties in Amsterdam verstopt. Wil jij als eerste alle tips ontvangen? Meld je dan hier aan voor de mailing. Je krijgt dan een kleine voorsprong op de rest.

Amsterdam Dance Event: het programma

Het Amsterdam Dance Festival vindt van 13 tot en met 17 oktober plaats op verschillende locaties in Amsterdam. Ben jij straks de gelukkige vinder van een passe-partout? Hier vind je het programma van ADE 2021.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.