Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 12 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Abbey Hoes en Hunkemöller zijn ‘a match made in heaven’

Abbey Hoes en de lingerie van Hunkemöller blijken twee elementen die elkaar perfect complementeren. De Dirty Lines-actrice teaste eerder deze week de Fashion Show 2022 van het lingeriemerk, die inmiddels op YouTube staat.

Ooit hadden we Doutzen Kroes, Silvie Meis en nog een paar modellen die het gezicht waren van Hunkemöller. Maar het wordt nu echt tijd dat Actrice Abbey Hoes een eigen lijn krijgt. Ze teaste in een kersvers setje de Fashion Show 2022, die ons daarna wel gestolen kon worden. Nou is dat ook weer gechargeerd. Scrol helemaal naar beneden om de modeshow terug te kijken.

Abbey Hoes in lingerie

“Het is bijna tijd voor de Hunkemöller fahionshow en ik heb er heel veel zin in! Hier heb ik ‘t Nico setje aan, een superromantisch setje met lichte, zoete tinten”, schreef de actrice op Instagram.

Om er daarna nog een stukje poëzie aan toe te voegen. “Vind de volgende Shakespeare-quote hier wel goed bij passen… I’ll be a park, and thou shalt be my deer: Feed where thou wilt, on mountain, or in dale; Graze on my lips, and if those hills be dry, Stray lower, where the pleasant fountains lie.”

Hunkemöller Fashion Show 2022

Wat Victoria’s Secret kon, kunnen wij ook, moeten de mensen bij het het Nederlandse lingeriemerk hebben gedacht. De Hunkemöller Fashion Show 2022 vond op 10 mei plaats en is terug te kijken op YouTube. Iets minder glamour, evenveel modellen in lingerie. Neem rustig de tijd.

Naast Abbey Hoes is ook de vrouw van PSV-sterspeler Mario Götze geknipt voor de lingerie van Hunkemöller. Ze had zelfs een eigen collectie. Bekijk hier de foto’s!

Eerdere shoots van de Dirty Lines-actrice

Abbey Hoes was overigens al eerder te zien in een lingerieshoot, van onder meer Esquire, JFK en Linda. Een compilatie.

Om af te sluiten met die andere Nederlandse godin in lingerie. Bekijk hier de laatste shoot van Doutzen Kroes voor Hunkemöller.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.