Joris van Velzen
Joris van Velzen Kleding 18 mrt 2015
Leestijd: 1 minuut

How to wear: zwarte jeans

In ons land beschikt iedere man over meerdere paren denim. Nu zijn deze vaak in vijf tinten blauw die gebonden zijn aan het seizoen. Dit valt niet op, maar als je goed om je heen kijkt, zie je al snel dat dit het geval is. Verandering van spijs doet eten en daarom laten wij jouw graag zien hoe je jouw garderobe uit kunt breiden met zwarte jeans.

[Bron header foto: rogueterritory]

Hoe combineer je zwart?

De jeans is prominent aanwezig in je outfit, want hij bedekt een groot gedeelte van je lichaam. Met deze wetenschap in het achterhoofd is het combineren makkelijk. Het witte t-shirt staat zowel op blauwe als zwarte jeans perfect, met deze combinatie kom je altijd eenvoudig maar stijlvol voor de dag. Daarnaast kun je zwart op zwart dragen. Dit biedt tevens de mogelijkheid om jezelf met details te onderscheiden. Denk aan accessoires of bijvoorbeeld witte sneakers. Veel sneakers staan überhaupt top onder zwarte jeans.

[RELATED_ARTICLE article_id=”209604″]

Zwart leent zich om te werken met kleuren als rood, groen en mosterdgeel. In combinatie met zwart komen deze kleuren er fantastisch uit. Je kunt met je shirt, das of zelfs schoenen flink uitpakken met een felle kleur in combinatie met zwarte jeans. Wil je het eenvoudiger houden, dan vormt grijs altijd een stijlvolle combinatie.

[RELATED_ARTICLE article_id=”220142″]

Wij laten je natuurlijk niet in je onderbroek staan. Hieronder selecteren wij een aantal zwarte denims met een goede fit en een diepe zwarte kleur.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.