Coen Grutters
Coen Grutters Sneakers 21 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Sneakers van de dag: Mizuno Wave Mujin TL GTX

Het is weer tijd om over sneakers te babbelen. In dit geval de nieuwe Mizuno Wave Mujin TL GTX, schoenen gemaakt van een (over)gewaardeerd materiaal.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een recent uitgekomen paar uitlichten. Vandaag aandacht voor ‘de perfecte schoen voor degenen de het outdoorleven en fashion samen willen brengen’, aldus het merk zelf.

Mizuno Wave Mujin TL GTX

We hebben het dus over de Wave Mujin TL GTX. Sneakerheads zullen de gelijkenissen met de Wave Mujin TL direct zien, maar deze sneakers zijn anders. Zo is het leer vervangen voor een ‘warmteverplaatsende stof’.

Daarnaast schrijft Mizuno trots dat de sneakers ‘een nieuwe, spannende samenwerking brengt met Gore-Tex, wereldwijd bekend om zijn waterdichte membranen.’

Afijn, terug naar de Mizuno Wave Mujin TL GTX. De sneakers bieden volgens de fabrikant een uitgesproken buitengevoel, terwijl het toch strak en verfijnd zijn vormgegeven. Wil je van deze schoenen met dubbelleven genieten, dan moet je 190 euro uit je portemonee toveren.

Sneakers van gisteren

Zoals gezegd behandelen we elke dag van de week een verse set stappers. Gisteren kwamen eveneens schoenen aan bod die niet misstaan in de wildernis. Toen hadden we het over de groene Nike Zoom Vomero 5 Pacific Moss.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.