Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 13 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Al deze stijlvolle premium sneakers koop je nu met forse korting

Bijenkorf heeft op dit moment een interessante (online) sale, met onder meer een aantal premium sneakers die je nu met fikse korting koopt. We lichten er een aantal voor je uit, van New Balance tot Salomon.

We houden hier op de redactie van sneakers, totdat we de prijs zien. Ervan uitgaande dat we niet de enigen zijn die zo in de wedstrijd staan, richten we ons vooral op afgeprijsde premium spullen.

Premium sneakers met korting bij de Bijenkorf

Een (online) winkel waar je ook snel schrikt van de prijs, is de Bijenkorf. Logisch, want wat betreft mode richt het bedrijf zich vooral op de luxemarkt. Daardoor is een sale extra interessant, omdat de korting dan ook direct serieus is. Vijf afgeprijsde premium sneakers op een rij.

Saucony ProGrid Omni 9

Te beginnen met forse korting, namelijk 50 procent. In twee verschillende kleurcombinaties koop je bij de Bijenkorf de Saucony ProGrid Omni 9 voor de helft van de prijs. Je betaalt nu 85 euro voor deze stijlvolle sneakers, die beschikken over een heerlijk comfortabele pasvorm.

Saucony progrid omni 9 sneakers met korting bij de Bijenkorf
Saucony Progrid Omni 9

New Balance 550

De New Balance 550 behoort tot de populairste sneakers van 2023. Gebaseerd op klassieke basketbalschoenen, maar gemaakt om te pronken op straat. Bijenkorf geeft op deze witte editie met groene details nu 30 procent korting. Afgeprijsd van 150 euro naar 105 euro. Ook de witte editie met lichtbruine gumzool is fors afgeprijsd.

New Balance 550 sneakers met korting bij de Bijenkorf
New Balance 550

Salomon XT-6

Een van de merken die garen spint bij de outdoortrend van de laatste jaren, is Salomon. Waar hun schoenen vroeger vooral werden gekocht door trailrunners en berggeiten, zijn hun modellen nu populaire sneakers. Deze lindegroene XT-6 koop je bij Bijenkorf nu met 30 procent korting. Afgeprijsd van 180 naar 126 euro. Online en in de winkel vind je nog veel meer Salomon-sneakers met korting.

Off-White Low Vulcanized

Meer van de designsneakers? Check dan eens de Low Vulcanized van Off-White, het merk van wijlen modeontwerper Virgil Abloh. Bijenkorf geeft je 30 procent korting en in dit geval is dat een hap van 127,50 euro. De sneakers zijn afgeprijsd van 425 euro naar 297,50 euro.

off-white low vulcanized sneakers met korting bijenkorf sale
Off-White Low Vulcanized

Adidas Originals Hypertruf

Waar we begonnen met 50 procent korting, eindigen we ook voor de helft van het geld. De outdoor-chique Adidas Hypertruf koop je bij de Bijenkorf nu voor 75 euro.

adidas hyperturf sneakers met korting in bijenkorf sale
Adidas Hyperturf

Check hier het complete aanbod met afgeprijsde sneakers.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.