Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 5 feb 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: Adidas Samba OG in nieuwe kleuren

We beginnen de week met de populairste sneakers van 2023 om onze voeten. Maar dan wel in nieuwe kleuren. Check deze kersverse edities van de Adidas Samba OG.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een recent uitgekomen paar uitlichten. In het weekend voegen we deze samen tot de sneakers van de week. Vandaag dus de populairste schoenen van afgelopen jaar in een nieuw jasje.

Adidas Samba OG (groen met gouden accenten)

Volgens de Lyst-index was er afgelopen jaar geen schoen op aarde populairder dan de Adidas Samba OG. Oorspronkelijk bedoeld voor voetballers op ijzige ondergronden, later geëvolueerd tot zaalvoetbalschoen en tegenwoordig domineren ze het straatbeeld. Nu is er een reeks nieuwe kleuren.

adidas samba og nieuwe sneakers kleuren
(Afbeelding: Adidas)
adidas samba og nieuwe sneakers kleuren
(Afbeelding: Adidas)
adidas samba og nieuwe sneakers kleuren
(Afbeelding: Adidas)

Onze favoriet is de Collegiate Green / Cream White / Gold Metallic. Het klassieke groen en gebroken wit met goudkleurige accenten matcht perfect bij de rubberzool. Aan het pasmodel is verder niets veranderd. Andere nieuwe kleuren zijn onder meer wit met grijs, zwart met zilver op een gelige rubberzool, rood met wit en blauw met wit. Je koopt de nieuwe sneakers voor 120 euro.

De sneakers van vorige week

Van de platte Adidas Samba naar trail-sneakers. Check onze top 5 schoenen van vorige week, van de Salomon XT-6 in allerlei nieuwe kleuren tot de collab van Asics en Kenzo.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.