Alrik de Jong
Alrik de Jong Sneakers 11 jun 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: Nike AF1 ‘Nederlands Elftal’ met korting

Op zoek naar de ultieme Nederlands Elftal-sneakers tijdens het EK 2024? Die hebben we voor je gevonden en je koopt ze nog met korting ook. Check deze oranje Nike Air Force 1 ’07.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een opvallend model uitlichten. Vandaag een paar voor de Oranje-fan die niet genoegen neemt met alleen een oranje outfit tijdens het EK 2024, maar ook zijn schoenen graag in de themakleur hult.

Nike Air Force 1 ‘Nederlands Elftal’ met korting

Het Nederlads Elftal mag Nike dan als kledingsponsor hebben, deze Air Force 1 is geen officiële EK 2024-schoen. We hebben puur gekeken naar oranje sneakers, waarbij we stuitten op dit razend populaire model dat je nu met korting koopt.

Nike knalt korting op Nederlands Elftal-sneakers Air Force 1 'oranje'
(Afbeelding: Nike)

De eerste Nike Air Force 1 werd gelanceerd in 1982, als basketbalschoen. Maar al snel werd het model poulair als lifetstyleschoen. Al jarenlang behoort het model tot ‘s werelds meest verkochte sneakers. Ze zijn perfect te combineren met verschillende stijlen en met deze oranje editie is jouw outfit om het Nederlands Elftal tijdens het EK te steunen compleet. Je krijgt nu 20 procent korting op de schoenen. Afgeprijsd van 129,99 euro naar 103,99 euro.

Niet de eerste ‘Oranje-sneakers’

Aan deze sneakers hebben we zelf maar het Nederlands Elftal-thema gehangen, maar eerder dit jaar was er al een officiële Oranje-ode van Nike. Check de speciale Air Max die voor Koningsdag uitkwam. Ook geschikte stappers tijdens het EK 2024.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.