Pim Jansen
Pim Jansen Entertainment 30 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Nieuwe vriendin Leonardo DiCaprio is geboren ná Titanic

Leonardo DiCaprio is weer eens gespot met een nieuwe vriendin. Vittoria Ceretti is haar naam en het Italiaanse model was nog niet eens geboren toen de Titanic uitkwam.

Bij voorbaat al onze excuses voor deze gossip, maar voor bepaalde ontwikkelingen in de entertainmentwereld maken we doorgaans een uitzondering. Want de nieuwe vriendin van Leonardo DiCaprio is als een nieuwe Ferrari. Onbereikbaar voor de normale man, maar toch leuk om over te fantaseren en lezen.

De nieuwe vriendin van Leonardo DiCaprio

‘De nieuwe vriendin van Leonardo DiCaprio’ is overigens een begrip dat aan inflatie onderhevig is. De acteur en milieuactivist is nou eenmaal niet van de lange relaties. Daar kunnen Gigi Hadid, Nina Agdal, Kat Torres, Anne Vyalitsyna, Toni Garrn, Bar Rafaeli, Gisele Bündchen, Blake Lively, Erin Heatherton en nog een rits modellen en actrices over meepraten.

Feit is dat de Titanic-acteur smaakvast is. Waar Leonardo DiCaprio almaar ouder wordt, blijven zijn dates en vriendinnen altijd ergens in de twintig hangen. Zo is zijn vermeende nieuwe vriendin Vittoria Ceretti 25 jaar oud.

Vittoria Ceretti geboren na Titanic

En dat levert een interessante reality check op. Leonardo DiCaprio, die 11 november 2023 alweer 49 jaar oud wordt, vist tegenwoordig uit een vijver met dames die nog niet eens geboren waren toen Titanic (1997) uitkwam. Toen zijn doorbraakfilm uitkwam, was de filmster al 23 jaar oud.

Vittoria Ceretti, nieuwe vriendin Leonardo DiCaprio, geboren na Titanic
Vittoria Ceretti tijdens de Paris Fashion Week van 2020 (Afbeelding: ANP)

Zijn nieuwe vriendin Vittoria Ceretti werd een jaar later geboren, in 1998. Het Italiaanse model sierde covers van de Vogue uit zo’n beetje alle landen, Harper’s Bazaar, Elle, Glamour, Grazia en IO Donna. Ook liep ze shows voor de grote modemerken.

Vittoria Ceretti en Leonardo DiCaprio traden afgelopen weekend in het openbaar. Ze werden samen gespot tijdens een Halloween Party in Los Angeles.

Ander einde

De regisseur van Titanic heeft onlangs, 25 jaar na de film, overigens toegegeven dat hij het einde anders zou doen. Maar dat geheel terzijde.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.