Alrik de Jong
Alrik de Jong Sneakers 4 mrt 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: Nike Air Max Plus Drift

Ben je wel eens klaar met die eeuwige Nike Air Max 1 en wil je iets excentrieker voor de dag komen? Check dan de Plus Drift. De uitgesproken sneakers zijn deze week in drie nieuwe kleurcombinaties uitgekomen.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een recent uitgekomen paar uitlichten. Vandaag een schoen voor de aandachttrekker, in de positieve zin des woords.

Nike Air Max Plus Drift

Deze prijzige sneakers bieden veel comfort, ook vergeleken met de reguliere naamgever van dit model. Je moet alleen niet schromen om een wandelende eyecatcher te zijn. Ambieer je dat, dan zit je met deze nieuwe kleurcombinaties goed.

De nieuwe Nike Air Max Plus Drift is nu beschikbaar in de colorways Light Smoke Grey/Light Armoury Blue/Sail/Black, Black/Field Purple/Laser Orange/Bright Crimson en Black/Anthracite/Vintage Green/Green Strike. Wie er bij het merk chef is van de Afdeling Kleuren Benoemen weten we niet. Feit is dat hij of zij zich niet geremd voelt om onnavolgbare metaforen te gebruiken. De sneakers koop je nu voor 199,99 euro.

Meer sneakers in aantocht

Hou deze overzichtspagina in de gaten voor meer nieuwe neven, ooms, tantes, broers en zussen van deze sneakers. Op 26 maart is het namelijk Nike Air Max Day 2024, de jaarlijkse dag van massale familie-uitbreiding binnen de Air Max-familie. We houden je op de hoogte.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.