Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Gezondheid 24 jun 2021
Leestijd: 3 minuten

Win een jaar lang gratis sporten bij de luxe sportscholen van David Lloyd

Rutte en De Jonge strooien de laatste maanden met versoepelingen, en dat betekent dat we onze oude leven steeds beter kunnen oppakken. Je kunt weer een drankje doen op het terras, lekker uit eten, naar festivals én sporten. De sportscholen en sportclubs zijn weer open, dus het is de hoogste tijd om topfit te worden. Wij gaan je daarbij helpen, want we mogen een jaar lang gratis sporten bij David Lloyd weggeven.

Uiteraard kun je ook gewoon teruggaan naar je oude vertrouwde sportschool. Maar geloof ons, die kan waarschijnlijk niet tippen aan David Lloyd. De clubs van David Lloyd zijn namelijk veel meer dan alleen sportschool. Zo kun je er naast fitness ook nog terecht voor andere sportieve activiteiten. Denk aan tennis, squash en badminton of duik in het zwembad. Genoeg aanbod om je flink in te spannen, maar ook om te ontspannen. Zo kun je na een flinke trainingssessie tot rust komen in de spa of in de lounge.

Meer dan een sportschool

De clubs van David Lloyd hebben zoveel keuze dat er altijd wel iets tussen zit waar je zin in hebt. Je hebt eerder te veel keuze dan te weinig. Zo worden er wekelijks meer dan honderd groepslessen gegeven. Van uitputtende HIIT en spinning lessen tot yoga en pilates om weer helemaal tot jezelf te komen.

David Lloyd sporten fitness
🚴 (Afbeelding: David Lloyd Amsterdam)

Is een groepstraining niet je ding, en hang je liever met je koptelefoon op in de gewichten? Ook dan heeft David Lloyd wat je zoekt. De fitnessruimtes in de clubs van David Lloyd zijn voorzien van hoogwaardige apparaten en hulpmiddelen. Zo heb je altijd de beschikking over het beste materiaal en ook nog eens enorm veel keuze. Zo vind je er naast de vrije gewichten en cardioapparatuur ook core bags, ViPRs, bosu ballen, plyo boxen en meer. Het is bijna onmogelijk om je te vervelen.

Alles wat je nodig hebt om fit te worden

Mocht je toch even inspiratieloos zijn of kun je door de bomen het bos niet meer zien, dan is er altijd hulp in de buurt. Bij David Lloyd vind je deskundige trainers die je helpen om je doelen te bereiken. Zo helpen ze bij het samenstellen van jouw ideale trainingsschema. Daarvoor maken ze onder andere gebruik van Boditrax. Hiermee wordt je lichaamssamenstelling gemeten, om je zo nog beter te helpen bij het vinden van de juiste trainingen.

David Lloyd sporten fitness
🏊 (Afbeelding: David Lloyd Amsterdam)

De moderne en premium clubs van David Lloyd zijn de perfecte plek om weer te beginnen met sporten. Het zal je aan niks ontbreken en zoals je leest valt er genoeg te kiezen. Meer weten over alle opties, mogelijkheden, kosten en of er een club bij jouw in de buurt is, klik dan hier.

Win een jaar lang gratis sporten bij David Lloyd

Ben je overtuigd en zie je het wel zitten om bij David Lloyd aan de slag te gaan? Dan hebben we goed nieuws voor je en vooral voor je portemonnee. We mogen namelijk een jaar lang gratis sporten bij David Lloyd weggeven. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is ons volgen op Instagram via @mannersnl. Ben je ons gaan volgen, of volgde je ons al? Stuur dan via Instagram een DM en laat ons weten dat je deze toffe prijs wel wil winnen.

David Lloyd sporten fitness
💪 (Afbeelding: David Lloyd Amsterdam)

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.