Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 2 okt 2018
Leestijd: 2 minuten

Camper Occasions: 3 toffe tweedehands campers om op te knappen

Wekelijks speuren we het web af naar de mooiste tweedehands auto’s in Manners Occasions, maar campers komen daar niet aan het licht. Daarom hebben we hier een plek gecreëerd waar de ‘vrijheidstrijders op wielen’ een nieuwe eigenaar kunnen vinden. Deze week een speciale “camper opknapper”-editie. Hier drie gave campers die smeken om onderhanden genomen te worden. 

Volkswagen T1 uit 1967 (prijs 19.500,-euro)

Wanneer het opknappen en rijden van een old school Volkswagen “hippie” busje altijd al je droom is geweest, is dit je kans. Deze camper smeekt om liefde en aandacht. Ondanks dat deze bus er wat vergeten uitziet, heeft de bus alle potentie om volgend jaar de tofste festivals te bezoeken. Deze T1 is motorisch in orde en heeft alleen wat laswerk, een goede laag lak en een leuk camper interieur (inclusief stoelen) nodig. Het ultieme winterproject zodat je in de zomer je droom na kan streven. Meer info over deze opknap Volkswagen T1 vind je hier.

Chevrolet Sports Van uit 1977 (prijs 6.999,-euro)

Veel autoliefhebbers hebben altijd al eens een brute Amerikaanse bak willen hebben, een V8 onder de motorkap is nu eenmaal een genot. Wat is er nog gaver dan je “American dream” combineren met een toffe vakantie roadtrip? Die droom kan je nu werkelijkheid maken. Deze vette Chevy Sports Van uit 1977 staat strak in de lak en is motorisch goed in orde en is roest vrij, dus weinig tot geen laswerk! Het enige wat er moet gebeuren is de bus kampeer-ready maken. Het heeft een bed nodig, opbergplekken en misschien een extra bank als dat nog past natuurlijk. Het zal niet de ruimste camper ooit worden, maar hij zal perfect zijn voor een surftrip. Meer informatie over de Chevy bus vind je hier.

Dethless 2,5 turbo diesel uit 1985 (prijs 3.000,- euro)

We sluiten af met een echte camper die wat liefde nodig heeft. Deze toffe old school camper heeft aan de buitenkant werkelijk niets nodig. De camper vraagt alleen aan de binnenkant om wat aandacht. Het oubollige fornuis en kastjes kunnen wel vervangen worden voor wat mooiers. Hij is wat retro en kan wel wat moderne invloeden gebruiken. Daarnaast heeft de motor een klein aandachtspuntje nodig en dat is de vijfde versnelling, maar dat zou snel verholpen kunnen worden. Maar goed, hier betaal je dan ook maar drieduizend euro voor. Meer informatie over de toffe camper vind je hier.

Meer camper occasions

Zit hier niet je favoriete camper tussen? Check dan de andere Manners camper occasions

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.