Pim Jansen
Pim Jansen Hebbedingen 26 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Aldi dropt betaalbare regendouche voor luxe badkamer-upgrade

Op zoek naar een regendouche om je badkamer een boost te geven? Probeer dan eerst eens dit instapmodel van de Aldi, dat je nu voor een spotprijs op de kop tikt. Hier ga je van genieten, maar we willen je in deze tijden wel iets op het hart drukken: douche met mate.

Naast dure designmerken als Apple en Van Moof besteden we hier ook aandacht aan producten van budgetwinkels als de Aldi of Action. Simpelweg omdat er soms ook gewoon goed materiaal tussenzit. Ditmaal alleen geen betaalbare elektrische fiets of spotgoedkope HP-laptop, maar een regendouche. Je moet er maar op komen.

Aldi stunt met regendouche in folder

Je kent ze wel, die enorme vierkante douchekoppen in hotelkamers waar je maar onder wil blijven staan. Wat je natuurlijk niet doet uit klimaatbewustzijn, maar een korte sessie is al bevredigend genoeg. We hebben het over een vierkante regendouche, die voor veel mensen te duur is om aan te schaffen.

regendouche, aldi, folder, te koop
🚿 (Afbeelding: Aldi)

Maar bladerend door de wekelijkse folder van de Aldi (we hebben nog steeds geen sticker op onze brievenbus) stuitten we op een zeer betaalbare regendouche. Het is een complete set, die iemand met twee linker handen nog kan installeren.

Betaalbare badkamer-upgrade nu te koop

De regendouche wordt geleverd inclusief een handdouche met anti-kalknoppen, een verchroomde douchestang en bevestigingsmateriaal. Je koopt deze upgrade in je badkamer voor 39,99 euro. Daar kun je geen buil aan vallen, dunkt ons. Snel bij zijn, want dit soort producten gaan doorgaans als zoete broodjes over de digitale toonbank. Je krijgt overigens 3 jaar garantie op de regendoucheset.

aldi, regendouche, regendoucheset, aldi, badkamer
🚿 (Afbeelding: Aldi)

Vind je zo’n regendouche van de Aldi maar overbodige luxe en wil je back to basic? Lees dan dit stappenplan om voorgoed koud te douchen. Of hou je juist van extreme luxe? Lees dan vooral onze uitgebreide review van de peperdure Sunshower, waarmee je dan wel weer op gas bespaart.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.