Alrik de Jong
Alrik de Jong Auto's & Motoren 17 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

De Airbag Jeans is niet voor Sam Smith of Kim Kardashian-copycats

Het merk Mo’Cycle heeft de Airbag Jeans onthuld. Geen follow-up van de bizarre outfit van Sam Smith en ook geen spijkerbroek voor dames die het achterwerk van Kim Kardashian aspireren. Nee, deze broek moet motorrijders beschermen en is volgens de makers een gamechangers.

Op Sam Smith en Kim Kardashian komen we zo nog even terug, want als je geen motorrijder bent, heb je ook alle vrijheid om met een opgeblazen achterwerk rond te lopen. Maar safety first.

Airbag Jeans van Mo’Cycle voor motorrijders

De Airbag Jeans verminderen volgens Mo’Cycle het risico op blessures, zijn net zo comfortabel als elke andere broek en 100% herbruikbaar. Een mechanisch triggerkoord maakt verbinding met je motor en activeert de airbag tijdens een val. Ook geen overbodige luxe voor zaalvoetbalkeepers, al weten we niet hoe snel je de broek weer in originele vorm hebt.

airbag jeans, kim kardashian, sam smith, motorrijders, broek, motor
(Afbeelding: Mo’Cycle)
airbag jeans, kim kardashian, sam smith, motorrijders, broek, motor, bescherming
(Afbeelding: Mo’Cycle)

De een rijdt graag in een spijkerbroek op een motor, de ander voelt zich lekker in leer. Aan beide type motorrijders heeft Mo’Cycle gedacht. Er is een versie van de Airbag Jeans die oogt als leder en eentje die oogt als spijkerstof. Ook prettig: de beschermende broek is gemaakt van ademend materiaal, dat wasbaar is in de wasmachine. De broeken gaan binnenkort in de verkoop vanaf 499 dollar. Meer informatie lees je hier.

Kim Kardashian en Sam Smith

Mocht je wel op zoek zijn naar dergelijk model broek, maar geen behoefte hebben aan een Airbag Jeans, dan zou je een voorbeeld kunnen nemen aan Sam Smith. Moet je even aankloppen bij modehuis HARRI, dat de veelbesproken outfit van de Engelse singer-songwriter ontwierp.

Door naar de dames die het achterwerk van Kim Kardashian aspireren. Die moeten even bellen met de Zweedse kunstenaar Ida Jonsson en Zweedse modeontwerper Beate Karlsson. Zij ontwierpen samen The Bum, een onderbroek die jou de billen van Kim Kardashian geeft.

Lees ook wat het nut van het zakje op je broekzak van je jeans is. Daarvoor nemen we je mee terug naar de 19e eeuw.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.