Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 14 dec 2021
Leestijd: 1 minuut

De Adidas-sneakers van Kevin uit Home Alone zijn nu te koop

Eerder werden ze al aangekondigd, nu zijn ze te koop. De Adidas Forum Home Alone is gebaseerd op de sneakers die Kevin (Macaulay Culkin) droeg in de meest iconische kerstfilm van de jaren 90.

Als kerst eraan komt, dan weet je dat er altijd wel ergens een Home Alone-collectie verschijnt. Adidas pakt het dit jaar wel heel lekker aan, met een paar schoenen vol details uit de film.

Adidas Forum Home Alone

“Reis terug naar de jaren 90, toen de comedy-klassieker Home Alone voor het eerst te zien was op het grote scherm. Deze Forum-schoen, geïnspireerd op de sneakers die kwajongen Kevin droeg tijdens die levensbepalende vakantie, vormt een absoluut eerbetoon”, aldus Adidas over deze speciale editie.

home alone, kevin, sneakers, adidas forum, te koop
Kevin ligt met zijn sneakers op bed televisie te kijken in Home Alone (Afbeelding: 20th Century Fox)

“De vetersieraden staan voor de iconische boobytraps waar Kevin de indringers op trakteerde. Op de inlegzolen staan scènes uit de film afgebeeld. Brandsporen verwijzen daarbij subtiel naar de beroemde vuurscène. En om het compleet te maken, staat het deurmat-tonglabel voor het huis waarin het zich allemaal afspeelde.”

Sneakers te koop via reguliere website

Deze Home Alone-sneakers van Adidas zijn voor 110 euro te koop via de Nederlandse website van het Duitse sportmerk. Voor een dergelijke collab is dat een vriendelijke prijs. We willen niet drammen, dit is ook absoluut geen advertentie, maar hier moet je snel bij zijn. Dit soort collecties vliegt normaal gesproken de deur uit.

home alone, kevin, sneakers, adidas forum, te koop
(Afbeelding: Adidas)
home alone, kevin, sneakers, adidas forum, te koop
(Afbeelding: Adidas)
home alone, kevin, sneakers, adidas forum, te koop
(Afbeelding: Adidas)

Adidas is de laatste jaren sowieso behoorlijk van de collabs binnen de popcultuur. Check hier bijvoorbeeld de samenwerkingen met Star Wars.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.